REMS Drážkovací zařízení 347000
REMS Drážkovací zařízení 347000 REMS Drážkovací zařízení 347000 REMS Drážkovací zařízení 347000 REMS Drážkovací zařízení 347000

REMS Drážkovací zařízení 347000

REMS Drážkovací zařízení 347000 REMS drážkovací zařízení Robustní, kompaktní zařízení na výrobu obvodových drážek s olejovo-hydraulickým předsuvem pro drážkování trubek pro systémy trubkových sp... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 347000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

REMS Drážkovací zařízení 347000

REMS drážkovací zařízení
Robustní, kompaktní zařízení na výrobu obvodových drážek s olejovo-hydraulickým předsuvem pro drážkování trubek pro systémy trubkových spojení. Pro instalaci, instalaci protipožárních trysek, velké topné systémy, průmysl a hornictví. Na stavbu i do dílny.

Konstrukce
Kompaktní, vhodné na používání na stavbách. Robustní kovová skříň pro vysoké zatížení. Snadno ovladatelné, dobře se přenášející, váží jen 26 kg. Olejovo-hydraulický tlačný válec pro účinný předsuv tlačného drážkovacího válce. Vznik tlaku pomocí ruční hydraulické pumpy. V krytu skříně se nachází integrovaný nastavovací kotouček na automatický doraz hloubky drážky.

Drážkovací válce
Osvědčené REMS drážkovací válce s optimálně sladěným poměrem průměrů tlačného a protitlačného válce a s drsným pravoúhlým vroubkováním zaručují spolehlivé otáčení trubky a precizní válcování drážek. Drážkovací válce z velmi odolné, vzlášť kalené speciální oceli s extrémně dlouhou životností. 3 sady drážkovacích válců (tlačný válec, protitlačný válec) na celý rozsah práce DN 25–200 (300), 1–8” (12”), snadno vyměnitelné. Drážkovací válce Cu (tlačný válec, protitlačný válec) na měděné trubky 54–159 mm. Drážkovací válce INOX (tlačný válec, protitlačný válec) na nerezavějící ocelové trubky 2–6”. Drážkovací válce na hliníkové, PVC trubky, na vyžádání.

Pohon
Pouze jedno drážkovací zařízení na REMS Magnum a REMS Tornado. Rychlá, snadná montáž. Trojplošné hnací čepy drážkovacího zařízení zajišťují spolehlivé upnutí a optimální přenos síly. Drážkovací zařízení na závitořezné stroje jiných výrobců, přizpůsobené rozvoru a průměru nosníku a ose vřetena daného pohonného stroje možno dodat.

Podpěry materiálu
Výškově nastavitelné podpěry materiálu REMS Herkules a REMS Herkules

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.