REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200
REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200 REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200

REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200

REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200 REMS Tornado – třída sama pro sebe Automatické upínací sklíčidlo. Univerzální automatická závitořezná hlava. Automatické chlazení a mazání. Univerzáln... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 340200

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

REMS Tornado 2000 závitořezný stroj 340200

REMS Tornado – třída sama pro sebe

Automatické upínací sklíčidlo.
Univerzální automatická závitořezná hlava.
Automatické chlazení a mazání.
Univerzální motor 230 V, 50 – 60 Hz, 1700 W. 53 min-1.
Přenosný, 3 trubkové nohy.

REMS Tornado 2000
Závitořezný stroj pro trubkové závity (1/16) 1/8 – 2”, 16 – 63 mm, šroubové závity (6) 10 – 60 mm, 1/4 – 2”. Pohonná jednotka s převody nevyžadujícími údržbu, nožní bezpečnostní spínač s nouzovým
vypínačem, 2 automatická sklíčidla, automatické mazání a chlazení. Se sadou nářadí, které tvoří univerzální automatická závitořezná hlava pro všechny závity, také dlouhé závity, automaticky se otevírající, s automatikou délky závitu pro kónické závity, závitořezné čelisti pro trubkové závity kónické ISO 7-1, DIN EN 10226 (DIN 2999, BSPT) R 1/2 – 3/4” a R 1 – 2” pravé, odřezávač trubek, zařízení na vnitřní odhrotování trubek, přítlačná páka. Výškově nastavitelná podpěra pro odkládání materiálu. Možnost výběru ze 3 motorů. Přenosné provedení na 3 trubkových nohách,
s odnímatelnou velkou vanou na olej a nádobou na třísky. Provedení T s integrovanou, ještě větší vanou na olej a nádobou na třísky, na pracovní stůl, podstavec nebo pojízdný podvozek s místem na odkládání materiálu.

REMS – na špičce technického pokroku.
Vývoj není nikdy ukončen. Od svého založení v roce 1909 vyvíjí REMS výrobky pro opracování trubek, zejména pro instalatéry a topenáře. Nejdříve ruční nářadí, poté následovaly stroje a elektronářadí. Požadavek zakladatele firmy pana Christiana Fölla “REMS musí být lepší” byla stále měřítkem veškerého jednání. Dnes je REMS jedním z předních výrobců strojů a nářadí pro opracování trubek. Vývojoví inženýři REMS mají přesvědčivé, správný směr ukazující nápady, které usnadňují všední den instalatérů-profesionálů. Zohledňují všechny zásadní požadavky a využívají rozsáhlé praktické zkušenosti. Experti ze všech oborů podnikání se starají o to, aby každá možnost vylepšení byla zahrnuta do nového vývoje. Takto vznikají perfektní nástroje a nářadí pro tvrdé nasazení na staveništi. Výrobky REMS jsou na základě své pokrokové inovativní techniky a díky vysoké úrovni kvality používány na celém světě a vysoce ceněny. Z toho profituje obchodník i uživatel. Firmě REMS se prostřednictvím inovativních výrobků neustále daří držet na vrcholu technického pokroku. To podtrhuje mnoho tuzemských a zahraničních patentů.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.