REMS ROS P 35 nůžky na trubky s rychlým zpětným chodem 291200
REMS ROS P 35 nůžky na trubky s rychlým zpětným chodem 291200 REMS ROS P 35 nůžky na trubky s rychlým zpětným chodem 291200

REMS ROS P 35 nůžky na trubky s rychlým zpětným chodem 291200

REMS ROS P 35 nůžky s rychloposuvem vzad, do průměru trubky 35 mm (1 3/8" ) Snadno ovladatelné nůžky na čisté, rychlé dělení plastových a vrstvených trubek. Vyměnitelné, speciálně kalené klínové ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 291200

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

REMS ROS P 35 nůžky s rychloposuvem vzad, do průměru trubky 35 mm (1 3/8" )
Snadno ovladatelné nůžky na čisté, rychlé dělení plastových a vrstvených trubek.
Vyměnitelné, speciálně kalené klínové čepele, i pro tenkostěnné trubky.
Pro ovládání jednou rukou. Použití minimální síly díky sílu převádějícímu
předsuvu ráčny.
Rychloposuv vzad šetří čas a námahu.
Kolmý řez bez otřepů díky přesné podpěře trubky a oboustranně vedené čepeli.
Beztřískové dělení – žádné třísky, které zůstávají ležet v trubce.

REMS – na špičce technického pokroku.
Vývoj není nikdy ukončen. Od svého založení v roce 1909 vyvíjí REMS výrobky pro opracování trubek, zejména pro instalatéry a topenáře. Nejdříve ruční nářadí, poté následovaly stroje a elektronářadí. Požadavek zakladatele firmy pana Christiana Fölla “REMS musí být lepší” byla stále měřítkem veškerého jednání. Dnes je REMS jedním z předních výrobců strojů a nářadí pro opracování trubek. Vývojoví inženýři REMS mají přesvědčivé, správný směr ukazující nápady, které usnadňují všední den instalatérů-profesionálů. Zohledňují všechny zásadní požadavky a využívají rozsáhlé praktické zkušenosti. Experti ze všech oborů podnikání se starají o to, aby každá možnost vylepšení byla zahrnuta do nového vývoje. Takto vznikají perfektní nástroje a nářadí pro tvrdé nasazení na staveništi. Výrobky REMS jsou na základě své pokrokové inovativní techniky a díky vysoké úrovni kvality používány na celém světě a vysoce ceněny. Z toho profituje obchodník i uživatel. Firmě REMS se prostřednictvím inovativních výrobků neustále daří držet na vrcholu technického pokroku. To podtrhuje mnoho tuzemských a zahraničních patentů.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.