FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045
FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045 FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045

FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045

FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045 Sada šroubováků Ploché šroubováky Křížové šroubováky Držák na stěnu či nástěnný panel Obsah balení: - Ploché šroubováky: 3.0 x 75 ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50001045

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

FIELDMANN FDS 1002-6R Sada šesti šroubováků s držákem 50001045

Sada šroubováků
Ploché šroubováky
Křížové šroubováky
Držák na stěnu či nástěnný panel

Obsah balení:
- Ploché šroubováky: 3.0 x 75 mm, 4.0 x 100 mm, 5.0 x 150 mm
- Křížové šroubováky: 4.0 x 100 mm, 5.0 x 125 mm, 6.0 x 150 mm
- Držák na stěnu či nástěnný panel

Sada šroubováků z CR-V materiálu, který představuje vyšší pevnost materiálu a zajišťuje tak menší opotřebení. Sada se skládá ze tří plochých a tří křížových šroubováků. Rozměry šroubováků jsou vybrány tak, aby vyhovovaly vrutům a šroubům použitých v každé domácnosti. Součástí sady je i nástěnný držák, který lze připevnit na zeď, stěnu či dvířka skříňky na nářadí.

Šroubováky | pro dům i dílnu
S dostatečnou zásobou různých druhů sad nářadí, šroubováků, ráčen nebo bitů se můžete pustit do jakékoli práce v domě nebo na zahradě a vždy budete mít jistotu, že máte po ruce ten správný pracovní nástroj.

Ruční nářadí | pro dům i dílnu
Bez pořádného ručního nářadí se neobejde žádná domácnost, natož dílna nebo garáž. Nechte se inspirovat nabídkou značky Fieldmann a pořiďte si kromě základní výbavy i další praktické nástroje, které při své práci dobře využijete.

S dostatečnou zásobou různých druhů sad nářadí, šroubováků, ráčen nebo bitů se můžete pustit do jakékoli práce v domě nebo na zahradě a vždy budete mít jistotu, že máte po ruce ten správný pracovní nástroj.

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.