BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000
BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000 BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000 BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000 BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000 BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000

BOSCH UniversalHumid Měřič vlhkosti dřeva 0603688000

Ideální pomocník na kontrolu obsahu vlhkosti ve dřevěZjistěte si obsah vlhkosti ve dřevě před spalováním palivového dříví, montáží parketových podlah či v rámci předcházení plísnímKolíkový vlhkom... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BOSCH
Kód / Model: 0603688000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Ideální pomocník na kontrolu obsahu vlhkosti ve dřevě

  • Zjistěte si obsah vlhkosti ve dřevě před spalováním palivového dříví, montáží parketových podlah či v rámci předcházení plísním
  • Kolíkový vlhkoměr s širokým rozsahem měření pro každou skupinu dřev
  • Předvolba typu dřeva (výběr ze dvou skupin a rozsahů měření)
  • Světelný systém LED informuje o naměřených hodnotách – informace prakticky na první pohled
  • Samokontrola na ověření kalibrace, obrácený segmentový displej; automatické vypnutí
Technické údaje
• Rozsah měření režimu 1: 7,1 - 74,7 %
• Rozsah měření režimu 2: 6,4 - 61,9 %
• Přesnost měření: ± 1%
• Typ přesnosti: Přesnost měření – vodivost (typicky)
• Automatické vypnutí: 5 min
• Počet baterií: 3
• Typ akumulátoru: 1,5-V-LR03 (AAA)

Intuitivní přesné kontroly obsahu vlhkosti ve dřevě

UniversalHumid je tou pravou volbou, když je nutná přesnost při kontrole obsahu vlhkosti ve dřevě. Vlhkoměr na dřevo se dvěma předprogramovanými skupinami dřev s velkým rozsahem měření (A: 7,1 % – 74,7 %; B: 6,4 % – 61,9 %) dosahuje ještě přesnějších výsledků. Měření je snadné, stačí do dřeva zasunout dvě měřicí koncovky. Na kontrolu vlhkosti palivového dříví pro snížení emisí, kontrolu před malováním, při stavbě nábytku například pro předcházení deformacím, prevenci plísní, instalaci parketových podlah nebo kontrolu dřevěných domů či přívěsů před koupí.

Prodlužte si záruku na elektrické nářadí.

Profesionální elektrické nářadí a lithium-iontové akumulátory Bosch včetně nabíječek splňují nejvyšší nároky na kvalitu. Z tohoto důvodu vám nabízíme speciální servisní balíček. A sice zdarma.

3-letá záruka na elektrické nářadí. Platí pro profesionální modré elektrické nářadí a měřicí přístroje Bosch. Výjimku tvoří vysokofrekvenční nářadí, průmyslové akumulátorové šroubováky a pneumatické nářadí, příslušenství, které je součástí dodávky, a dále akumulátory a nabíječky.

Další informace najdete v záručních podmínkách.

Využijte servis Premium pro akumulátory.

2-letý servis Premium pro akumulátory a nabíječky. Platí pro veškeré profesionální modré lithium-iontové akumulátory Bosch včetně nabíječek. Pokud se během doby trvání servisu Premium pro akumulátory vyskytne u zaregistrovaného akumulátoru nebo zaregistrované nabíječky závada na základě vady materiálu nebo výrobní vady nebo opotřebení, firma Bosch ho (ji) vymění (případně také za následující model). Vyměněné akumulátory a nabíječky přecházejí do vlastnictví firmy Bosch.

Další informace najdete v podmínkách účasti.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.