NIMCO NIBU pohárek na kartáčky bambus, NI9058-95
NIMCO NIBU pohárek na kartáčky bambus, NI9058-95 NIMCO NIBU pohárek na kartáčky bambus, NI9058-95 NIMCO NIBU pohárek na kartáčky bambus, NI9058-95

NIMCO NIBU pohárek na kartáčky bambus, NI9058-95

NIMCO NIBU pohárek na kartáčky dřevo-bambus Volně stojící pohárek na kartáčky Barva/úprava: Bambusové dřevo Je přirozené, že my lidské bytosti, se rádi obklopujeme přírodními materiály. Jedním ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: NI9058-95

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

NIMCO NIBU pohárek na kartáčky dřevo-bambus

Volně stojící pohárek na kartáčky
Barva/úprava: Bambusové dřevo

Je přirozené, že my lidské bytosti, se rádi obklopujeme přírodními materiály. Jedním z nejpoužívanějších je dřevo jakéhokoliv druhu a barvy. Dřevo dýchá, vyvolává harmonii a vytváří pocit tepla. Dřevo nám přináší příjemnou atmosféru, jenž se nedá v koupelně nahradit.

I když se vám zařízení koupelny líbí a žádné velké změny neplánujete, určitě se vám zalíbí bambusové doplňky NIMCO, které vás pobaví a oživí vaši koupelnu nebo třeba jen zahřejí u srdce.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.