RAVAK CHROME WC ovládací tlačítko satin X01454
RAVAK CHROME WC ovládací tlačítko satin X01454 RAVAK CHROME WC ovládací tlačítko satin X01454

RAVAK CHROME WC ovládací tlačítko satin X01454

RAVAK CHROME WC tlačítko satin X01454 Rozměr: 247 x 165 mm Provedení: satin Harmonický tvar oválu je charakteristický i pro design kovových tlačítek Chrome. Mechanismus je integrován do stěny, ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X01454

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

RAVAK CHROME WC tlačítko satin X01454

Rozměr: 247 x 165 mm
Provedení: satin

Harmonický tvar oválu je charakteristický i pro design kovových tlačítek Chrome. Mechanismus je integrován do stěny, takže tlačítka nad obklad vystupují jen minimálně. Ve dvojím provedení: satin / white
Tlačítko je vhodné pouze pro RAVAK instalační moduly W/1000 a G/1200.


RAVAK se zaměřuje na moderní koupelny promyšlené do posledního detailu v ucelené nabídce komplexních řešení. Svým zákazníkům dodáváme vany, sprchové kouty a dveře, vany s hydromasážními systémy, umyvadla, koupelnový nábytek, vodovodní baterie a doplňky jako jsou čistící přípravky vyvinuté přímo výrobcem pro šetrnou a účinnou péči o vybavení koupelny.

RAVAK působí ve více než 50 zemích světa a je největším výrobcem vybavení pro koupelny nejen v Česku, ale i v celé střední a východní Evropě.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.