KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553
KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553 KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553

KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553

KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553 Série Kerros je vyrobena ze silného litého hliníku s tloušťkou stěny 5 mm a speciálním nepřilnavým povrchem GREBLON - C3+. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KELA
Kód / Model: KL-11553

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KELA Pekáč z litého hliníku čtvercový s poklicí 28 cm KERROS KL-11553

Série Kerros je vyrobena ze silného litého hliníku s tloušťkou stěny 5 mm a speciálním nepřilnavým povrchem GREBLON - C3+.

Kerros série je vyrobena ze silného litého hliníku s tloušťkou stěny 5 mm. Zvláštní znak kvality: 6 hnězdičkový nepřilnavý povrch GREBLON - C3+. 3-vrstvá, keramikou plněná teflonová vrstva se vyznačuje vynikající anti-adhezním efektem , vysokou odolností proti poškrábání a velmi dobrou odolností proti oděru.

Řada Kerros je vhodná pro plynové , keramické , elektrické a indukční sporáky a trouby. Bezpečné až do 180 °C. Lze mýt v myčce

-barva: černá
-série: Kerros
-materiál: hliníková litina
-skleněná poklice
-délka: 28 cm
-šířka: 28 cm
-výška: 11 cm
-obsah: 6l

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.