SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk BA081
SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk BA081 SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk BA081 SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk BA081

SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk BA081

SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk Ještě donedávna bylo pravidlem, že pokud jste byli rozhodnuti, že do Vaší koupelny patří jednoduchý a vzdušný styl, měli jste pouze jedinou ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: BA081

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO BRAND police s uchycením 90x3x12cm, mořený smrk

Ještě donedávna bylo pravidlem, že pokud jste byli rozhodnuti, že do Vaší koupelny patří jednoduchý a vzdušný styl, měli jste pouze jedinou možnost. Tím řešením byla volba moderního nábytku, na kterém byly použity materiály jako je ocel, sklo, umělý kámen a který striktně dodržoval minimalistický technostyl. Naší novou sérií BRAND se tento mýtus boří a díky propracovanému návrhu jeho tvarů a použitých materiálů, nabízí jednoduchý a vzdušný tvar. Použití masivního dřeva přímo vybízí k návrhu koupelny ve středomořském a přitom střízlivém duchu při zachování funkčního designu. Tato řada dotvoří prostor koupelny tak, aby na Vás při každé její návštěvě dýchla pohoda, klid a teplo rodinného krbu. Nabídka umyvadlových skříněk obsahuje tři šířky 100cm, 130cm a 160cm pro umyvadla na postavení, řadu doplňkových skříněk a rovněž velice praktické stoličky na sezení. Dodávané barvy jsou mořený smrk a starobílá.

Police
Rozměr: 90x3x12cm (ŠxVxH)
Materiál: mořený smrkový masiv
Součástí balení je montážní sada.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.