SAPHO CROSS police 70x2x10cm, mahagon CR019
SAPHO CROSS police 70x2x10cm, mahagon CR019

SAPHO CROSS police 70x2x10cm, mahagon CR019

SAPHO CROSS police 70x2x10cm, mahagon CR019 CROSS - pokud zvolíte klasický design s umírněnými tvary a přitom s výraznou linkou návrháře, doplníte ho přírodními materiály použitými při výrobě, d... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: CR019

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO CROSS police 70x2x10cm, mahagon CR019

CROSS - pokud zvolíte klasický design s umírněnými tvary a přitom s výraznou linkou návrháře, doplníte ho přírodními materiály použitými při výrobě, dostanete novou řadu nádherného nábytku CROSS. Masivní bukové dřevo mahagonového odstínu mu dodává punc decentního luxusu. Prosklení čelních ploch již pouze dotváří celkovou pohodu a vlídnost, která z tohoto nábytku opravdu sálá! Velikou výhodou je nabídka dalších produktů sanitární keramiky ve shodném tvaru jako je umyvadlo, řada Classic má v nabídce WC kombi, závěsné WC i bidet. Umyvadlové skříňky jsou k dispozici v šířkách 60, 75 a 90 cm a lze je doplnit celou řadou bočních skříněk a zrcadel v obdobném designu.

Police
Rozměr: 70x2x10cm (ŠxVxH)
Barva: mahagon
Materiál: masiv bukového dřeva
Součástí balení je montážní sada.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.