RAVAK CLASSIC CL 065.00 Podomítková vanová/ sprch. baterie s přepínačem pro R-box X070088
RAVAK CLASSIC CL 065.00 Podomítková vanová/ sprch. baterie s přepínačem pro R-box X070088 RAVAK CLASSIC CL 065.00 Podomítková vanová/ sprch. baterie s přepínačem pro R-box X070088 RAVAK CLASSIC CL 065.00 Podomítková vanová/ sprch. baterie s přepínačem pro R-box X070088

RAVAK CLASSIC CL 065.00 Podomítková vanová/ sprch. baterie s přepínačem pro R-box X070088

Nekomplikovaný design podomítkových baterií Classic nechává vynikat ostatní vybavení koupelny a spolehlivě slouží i u van, které slouží ke sprchování. Instalační systém R-box bateriím dodává dalš... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X070088

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Nekomplikovaný design podomítkových baterií Classic nechává vynikat ostatní vybavení koupelny a spolehlivě slouží i u van, které slouží ke sprchování. Instalační systém R-box bateriím dodává další praktické výhody. Usazení podomítkových baterií do zdi je tak jednodušší a naprosto precizní. Elegantně štíhlé tvary těla armatury korespondují se stejnojmenným konceptem, který zahrnuje vanu, umyvadlo i nábytek.

Technické parametry:
- kartuš (průměr, materiál): 35 mm, keramická
- provedení: s přepínačem, určena pro R-box
- záruka na baterii: 5 let
- vhodná: k vaně Classic nebo k vanám (s napouštěním přepadem a vývodem pro ruční sprchu) nebo pro sprchové kouty, které mají pevnou hlavovou a ruční sprchu
- doplňky: sprchový set a další příslušenství, koupelnové doplňky

Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme baterie Classic kombinovat s ostatními výrobky konceptu Classic a dalším příslušenstvím RAVAK. Na vnější čištění doporučujeme používat přípravek RAVAK Cleaner Chrome.

Základní těleso pro podomítkové baterie R-box RB 070.50 není součástí baterie, je nutné jej dokoupit. R-box obsahuje materiál pro přichycení ke stěně, nezahrnuje přípojky pro vedení vody ani jiný vodoinstalační materiál. R-box obsahuje pracovní plastový krycí díl vnitřního těla baterie uloženého v R-boxu, který i při demontáži vrchního dílu baterie zachovává rozvod vody v koupelně plně funkční. Prostřednictvím tohoto plastového dílu lze rozvod vody odvzdušnit, bez odstávky vody. R-box má jasně šipkou označenu horní část výrobku, pro správnou orientaci vlastního těla baterie.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.