Fiskars Set rýč špičatý Ergonomic + pracovní rukavice 1003460
Fiskars Set rýč špičatý Ergonomic + pracovní rukavice 1003460 Fiskars Set rýč špičatý Ergonomic + pracovní rukavice 1003460

Fiskars Set rýč špičatý Ergonomic + pracovní rukavice 1003460

Set se skládá z ergonomického zahradního rýče a pracovních rukavic. Špičatý rýč Fiskars je z odolné bórové oceli s naostřenou čepelí. Ostrá špičatá pracovní část slouží k provzdušňování, rýpání ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FISKARS
Kód / Model: 1003460

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Set se skládá z ergonomického zahradního rýče a pracovních rukavic.

Špičatý rýč Fiskars je z odolné bórové oceli s naostřenou čepelí. Ostrá špičatá pracovní část slouží k provzdušňování, rýpání a obracení kamenité, tvrdé i jílovité půdy. Lze s ním sekat kořeny či zarovnávat trávník. Pro vysokou trvanlivost a odolnost je pracovní část svařená k násadě. Násada je ergonomická. Sklon čepele k násadě je 26°. Tento úhel snižuje únavu zad a ramen. Násada má kapkovitý tvar, který poskytuje pevný úchop. Je vytvořena z oceli a místy potažena vrstvou plastu, který chrání ruku před chladem. Držadlo je natočeno proti násadě o 17°, aby při jeho držení byla ruka v přirozené poloze. Držadlo ve tvaru písmene Y pro pevný a pohodlný úchop. Zahradní rýč Fiskars má katalogové označení 1025374. Součástí této sady jsou i pracovní rukavice.

Technické parametry špičatého rýče Ergonomic:
- Délka: 1250 mm
- Šířka čepele: 195 mm
- Hmotnost: 1870 g

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.