SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk
SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk

SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk

SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk Ještě donedávna bylo pravidlem, že pokud jste byli rozhodnuti, že do Vaší koupelny patří jednoduchý a vzdušný styl, měli jste pouze jedino... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: BA161

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO BRAND umyvadlová skříňka 160x73x50cm, mořený smrk

Ještě donedávna bylo pravidlem, že pokud jste byli rozhodnuti, že do Vaší koupelny patří jednoduchý a vzdušný styl, měli jste pouze jedinou možnost. Tím řešením byla volba moderního nábytku, na kterém byly použity materiály jako je ocel, sklo, umělý kámen a který striktně dodržoval minimalistický technostyl. Naší novou sérií BRAND se tento mýtus boří a díky propracovanému návrhu jeho tvarů a použitých materiálů, nabízí jednoduchý a vzdušný tvar. Použití masivního dřeva přímo vybízí k návrhu koupelny ve středomořském a přitom střízlivém duchu při zachování funkčního designu. Tato řada dotvoří prostor koupelny tak, aby na Vás při každé její návštěvě dýchla pohoda, klid a teplo rodinného krbu. Nabídka umyvadlových skříněk obsahuje tři šířky 100cm, 130cm a 160cm pro umyvadla na postavení, řadu doplňkových skříněk a rovněž velice praktické stoličky na sezení. Dodávané barvy jsou mořený smrk a starobílá.

POZOR: umyvadlo je nutné objednat samostatně viz. související zboží.

Umyvadlová skříňka 160x73x50cm (ŠxVxH)
Materiál: masiv smrkového dřeva - mořený smrk
V horní části 3x zásuvka bez kolejniček se zarážkou

Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu bez otvorů pro sifon nebo baterii.
Odšroubováním zadní části pravé nebo levé zásuvky získáte prostor pro montáž sifonu.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.