SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811
SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811

SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivé vody 42002811

Výrobník domácí perlivé vody SodaStream Crystal White - Příprava domácí perlivé vody v luxusním skleněném provedení - Vychutnejte si krásu vody v ušlechtilém skutečném skle - Výjimečná alternati... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SODASTREAM
Kód / Model: 42002811

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Výrobník domácí perlivé vody SodaStream Crystal White

- Příprava domácí perlivé vody v luxusním skleněném provedení
- Vychutnejte si krásu vody v ušlechtilém skutečném skle
- Výjimečná alternativa k všudypřítomným plastům
- Pro náročné zákazníky hledající kousek výjimečnosti
- Skleněná lahev chráněna pevnou ocelovou nádobou pro vaše maximální bezpečí
- Elegantní kombinace sněhově bílé barvy a kovu
- Kompletní sada výrobník, bombička, nápojová lahev
- Domácí perlivá voda připravená kdykoliv namísto tahání lahví s vodou
- Konec trápení s věčným nedostatkem vody nakoupené z obchodu
- Skoncujte nadobro s hromadami plastového odpadu po balené vodě
- Výměnné místo originálních bombiček SodaStream vždy nablízku
- Litr domácí perlivé vody již od 2,57 Kč / litr

Příprava domácí perlivé vody je nesrovnatelně pohodlnější, než nepopulární tahání těžkých balíků balené vody z obchodu. Pořiďte si výrobník domácí perlivé vody SodaStream a můžete třeba ještě dnes skoncovat s únavným taháním perlivé vody balené v nepraktických plastových lahvích z obchodu.

Zapomeňte na trápení s nedostatkem nakoupené vody a nachystejte si svoji vlastní perlivou vodu kdykoliv v takovém množství, kolik zvládnete vypít. Protože perlivou vodu si odteď připravíte snadno sami v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít. Vždy čerstvou z kvalitní české kohoutkové vody skladované v ideálních podmínkách temna a chladu.

Podle počtu stlačení ovládacího tlačítka výrobníku si sami určujete sílu perlivosti tak, jak máte rádi. Přidejte kousek čerstvého ovoce a máte vaše vlastní báječné pití bez zbytečného cukru, které chutná a prospívá vašemu tělu. 1 litr vlastní domácí perlivé vody vás přitom vyjde na cenu již od 2.57 Kč, takže si s námi za pohodlí nemusíte připlácet.

Ve výzkumu provedeném agenturou IPSOS uvedlo 86 % uživatelů výrobníků domácí perlivé vody značky SodaStream, že svůj výrobník používají pravidelně, a to několikrát týdně, více jak třetina dokonce každý den. Dovedete si představit, kolik lahví perlivé vody by bylo zapotřebí odnosit z obchodu domů, aby pokryla každodenní spotřebu celé vaší rodiny? A jaká hromada plastového odpadu by skončila kdesi v kontejneru či na skládce? Pravidelné používání je tím nejlepším důkazem, že výrobníky domácí perlivé vody SodaStream skutečně přináší svým majitelům slíbené pohodlí a pořízení jednoho z nich i do vaší domácnosti tak dává smysl.

Pro přípravu domácí perlivé vody slouží bombička SodaStream s náplní potravinářského CO2 plynu zašroubovaná do výrobníku. Z jedné bombičky připravíte až 80 litrů vaší vlastní domácí perlivé vody (podle zvolené perlivosti vody a typu použitého přístroje). Po spotřebování náplně vám prázdnou bombičku vyměníme za naplněnou na některém z více jak 2.000 výměnných míst, která jsou vám vždy nablízku po celé republice. Ve velkých obchodních centrech i na malých venkovských prodejnách. Díky takto unikátní husté síti výměnných míst vyměníte prázdnou bombičku SodaStream bez složitého hledání v podstatě na každém rohu.

Jak postupovat, pokud ve vašem výrobníku dojde náplň potravinářského CO2 plynu:
1) Z výrobníku domácí perlivé vody vyšroubujte prázdnou bombičku.
2) Bombičku zaneste na některé z autorizovaných výměnných míst SodaStream,
která jsou vám nablízku po celé republice.
3) Bombičku vám prodejce na počkání vymění za naplněnou po zaplacení ceny
náplně potravinářského CO2.

Obsah balení:
- Výrobník domácí perlivé vody
- Bombička s potravinářským CO2 plynem až na 80l perlivé vody
- 1ks tlaku odolná nápojová lahev ze skutečného skla

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.