BESTWAY Pavillo Samonafukovací karimatka, 180 x 50 x 2,5 cm, zelená 68058
BESTWAY Pavillo Samonafukovací karimatka, 180 x 50 x 2,5 cm, zelená 68058 BESTWAY Pavillo Samonafukovací karimatka, 180 x 50 x 2,5 cm, zelená 68058

BESTWAY Pavillo Samonafukovací karimatka, 180 x 50 x 2,5 cm, zelená 68058

Samonafukovací karimatka zajistí skvělý tepelný komfort a maximální pohodlí při Vašem pobytu v přírodě. Karimatka je vhodná především pro ty, kteří jezdí rádi do kempů nebo na chalupy.Po otevření... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BESTWAY
Kód / Model: 68058

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Samonafukovací karimatka zajistí skvělý tepelný komfort a maximální pohodlí při Vašem pobytu v přírodě. Karimatka je vhodná především pro ty, kteří jezdí rádi do kempů nebo na chalupy.

Po otevření ventilu rohu karimatky, začne materiál nasávat vzduch a rozpínat se. Samonafukovací princip se doplňuje závěrečným dofouknutím a uzavřením ventilu. Při skládání karimatky se uvolní ventil, tlakem na karimatku se vytlačí vzduch ven a uzavře se ventil, aby se zabránilo zpětnému nasátí vzduchu. Potom se teprve karimatka složí nebo sroluje do přepravní podoby.

Parametry:

  • Rozměr: 180 x 50 x 2,5 cm
  • Nízká hmotnost: cca 980 g
  • Materiál: polyester 190T
  • Barva: zelená
  • Vestavěná pěnová vrstva pro lepší tepelný komfort
  • Součástí balení cestovní obal

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.