G21 Stan TEEPEE Letní nebe, modré 60026155
G21 Stan TEEPEE Letní nebe, modré 60026155 G21 Stan TEEPEE Letní nebe, modré 60026155

G21 Stan TEEPEE Letní nebe, modré 60026155

Máte obývací pokoj neustále zaplněný dekami, které visí přes nábytek a tvoří tak důmyslné dětské bunkry? Děti stany a bunkry prostě milují. Každé dítě touží po malém tajemném koutečku jen pro seb... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 60026155

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Máte obývací pokoj neustále zaplněný dekami, které visí přes nábytek a tvoří tak důmyslné dětské bunkry? Děti stany a bunkry prostě milují. Každé dítě touží po malém tajemném koutečku jen pro sebe. Jak se ale zbavit improvizovaných rozsáhlých bunkrů a přesto jim tento pocit dopřát? Koupí stanu ve tvaru teepee!

Dopřejte jim luxus
Luxusní stan pro děti G21 teepee je spolehlivým ochráncem dětských snů a tajemství. Zároveň ale vypadá skvěle, takže jej můžete umístit kdekoliv v interiéru, aniž by narušil krásu a harmonii vašeho domova. Právě proto se stany teepee staly hitem a nesmí chybět v žádné domácnosti s dětmi.

Kvalitní přírodní materiály
Krásné modré teepee je vyrobeno z těch nekvalitnějších materiálů. Celý plášť stanu, podlážka i potah polštářků jsou vyrobeny z prémiové bavlny, která je hypoalergenní a dokonale prodyšná. Montážní tyče jsou vyrobeny z přírodního světlého dřeva.

Jak na montáž?
Velice snadno. Jelikož je celý plášť stanu doručován v kuse a je dokonale připraven pro montáž, stačí jen provléknout 4 montážní tyče příslušnými tunýlky, nahoře tyče svázat a teepee je na světě! Podlážku připevníte ke spodní straně montážních tyčí. Tak se celá konstrukce ještě více zpevní a teepee si zachová svůj tvar i při divokých dětských hrách. Vchod do stanu můžete buď zabezpečit pomocí připevněných provázků pro trvalé otevření, nebo jej spustit dolů a dopřát dětem soukromí.

A co bonus navíc?
Ani na ten jsme samozřejmě nezapomněli! Nejen že je součástí teepee rovnou i podlážka, což není běžně zvykem, ale navíc dostanete k teepee i vybavení v podobě dvou polštářků. Na ty si mohou děti buď sednout, nebo na ně složit hlavu při odpoledním odpočinku. Na jedné stěně teepee je umístěno okénko.

Specifikace:
- Materiál stanu: bavlna
- Materiál montážních tyčí: dřevo
- Výška stanu: 160 cm
- Rozměry podlahy: 120 x 120 cm
- Délka montážních tyčí: 188 cm
- Barva: modrá

Obsah balení:
- Bavlněný stan s jedním oknem
- 4x dřevěná montažní tyč
- Podlaha
- 2x polštářek
- Přenosná taška

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.