Tough Master Batoh na nářadí TM-TB17
Tough Master Batoh na nářadí TM-TB17 Tough Master Batoh na nářadí TM-TB17 Tough Master Batoh na nářadí TM-TB17

Tough Master Batoh na nářadí TM-TB17

S tímto odolným 18palcovým batohem na nářadí od TOUGH MASTER budete mít své nářadí vždy po ruce. Batoh je vybaven odnímatelným organizérem na nářadí s 9 přihrádkami a 6 poutky, který umožňuje odd... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: TM-TB17

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

S tímto odolným 18palcovým batohem na nářadí od TOUGH MASTER budete mít své nářadí vždy po ruce. Batoh je vybaven odnímatelným organizérem na nářadí s 9 přihrádkami a 6 poutky, který umožňuje oddělit osobní věci od nářadí. Brašna na nářadí navíc zaujme svým vodoodpudivým a robustním vícevrstvým polyesterovým potahem. K ochraně vašich cenností před poškozením má tento batoh na profesionální nářadí odolné gumové dno a pěnovou vrstvu pro extra odpružení. Gumové dno je navrženo tak, aby chránilo obsah batohu před mokrým a špinavým povrchem a udržuje batoh ve vzpřímené poloze, takže vše zůstane pevně v kapsách. Batoh na uložení nářadí má navíc celkem 12 přihrádek, včetně polstrované přihrádky na notebook, do které lze uložit notebook s velikostí displeje až 17". Na vnější straně je vyztužený nylonový háček a nýtovaný popruh držák, který vám umožní snadný přístup k vašemu metru a kabelovým cívkám.Důležité pro den bez bolesti jsou polstrovaná záda a ramenní popruhy.Ty jsou lemovány měkkou prodyšnou síťovinou, která je šetrná k vašim ramenům a zabraňuje zarudnutí Mezi další vlastnosti brašny patří popruhy na zavěšení předmětů, dvojité gumové zipy, nastavitelné ramenní popruhy a 2 vnější kapsy včetně hluboké boční kapsy na láhev s vodou nebo deštník.

• Hmotnost: 2,75 kg
• Délka: 37 cm
• Šířka: 19,5 cm
• Výška: 47 cm
• Kapsy: vnější 3, vnitřní 2, odnímatelná přepážka
• 10 kapes + 6 poutek

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.