JUNKERS TK1 Termostatická hlavice M30 x 1,5, 7749900300
JUNKERS TK1 Termostatická hlavice M30 x 1,5, 7749900300

JUNKERS TK1 Termostatická hlavice M30 x 1,5, 7749900300

Termostatická hlavice Junkers TK1 s přímým čidlem a ochranou proti zamrznutí (hlavice kompatabilní s ventily Heimeier, zabudované jištění proti zamrznutí, atraktivní design). Připojovací závit ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7749900300

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Termostatická hlavice Junkers TK1 s přímým čidlem a ochranou proti zamrznutí (hlavice kompatabilní s ventily Heimeier, zabudované jištění proti zamrznutí, atraktivní design).

Připojovací závit M30x1,5 na ventilu.

Termostatické hlavice ventilů umožňují zamezit přístup tepla, který je nežádoucí. Často se stává, že místnosti jsou dodatečně ohřívány např. slunečním svitem, lampou nebo jiným zdrojem tepla. Toto dodatečné teplo je díky inteligentnímu regulačnímu ventilu Junkers rozpoznáno a okamžitě je automaticky omezeno příchozí množství teplé vody do topného tělesa. Tento komfort se vyplatí, neboť snížení teploty o 1 °C znamená úsporu až 6% energie.

Termostatické ventily lze použít v systémech lokálního i dálkového vytápění. Ventily je vhodné používat jak v domácnosti, tak i ve veřejných prostorách.

Optimální nastavení termostatického ventilu je možno označit žlutý jazýčkem. Po otáčení termostatickou hlavicí se tak budete moci pohodlně vrátit na Vámi požadovanou teplotu. Navíc můžete tímto doplňkem omezit maximální i minimální nastavení či případně zablokovat základní pozici ventilu.

Termostatickými ventily s hlavicí je možné individuálně regulovat každé topné těleso. Hlavice jsou použitelné pro všechny jednotrubkové a dvoutrubkové topné systémy s oběhovými čerpadly.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.