Termostatické sprchové baterie

KLUDI
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Termostatické sprchové baterie

Termostatická sprchová baterie je skvělým řešením, pokud se právě rozhodujete jakou baterii si do své sprchy pořídíte. Termostatická baterie udrží stálou teplotu vody a Vy se tak nemusíte bát, že se opaříte. Stálou teplotu vody neohrozí ani puštěná vody z jiného kohoutku. Tuto baterii ocení také ti, kteří mají děti. Vyhněte se nechtěnému opaření horkou vodou a a ušetřete si čas i peníze s termostatickou baterií. Její instalace je snadná a údržba jednoduchá. Baterie je nejen praktická, ale jistě oceníte i její designový vzhled. 

Pokud si nebudete jistí, jakou si vybrat, stačí když nás kontaktujete. Máme personál s bohatými odbornými zkušenostmi, který Vám ochotně poradí. Vybrat si můžete také hned z několika značek. Nabízíme produkty kvalitních výrobců GROHE, PAFFONI, HANSGROHENOVASERVISPAFFONI a dalších. Zboží ihned expedujeme a máme bezkonkurenčně nízké ceny!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.