KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575
KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575 KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575

KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575

KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575 podomítková vanová/sprchová termostatická baterie vrchní díl s ovládací jednotkou pro KLUDI FLEXX.BOXX 88011 keram... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KLUDI
Kód / Model: 528300575

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KLUDI Balance termostatická podomítková vanová/sprchová baterie chrom 528300575

podomítková vanová/sprchová termostatická baterie
vrchní díl s ovládací jednotkou
pro KLUDI FLEXX.BOXX 88011
keramický uzavírací ventil
s otočným ovládáním
ovladač teploty s bezpečnostní zarážkou na 38 °C
bez podomítkové sady pro hrubou stavbu
bylo zažádáno o certifikát hlučnosti

KLUDI BALANCE je nová interpretace Soft purismu. Představuje perfektní souhru jednoduchosti a funkčnosti. Plochý povrch baterie je možné využít na uložení dekorace nebo svíčky. Prvotřídní keramické destičky, nenáročná instalace pomocí klasických S-přípojek, zabezpečení proti zpětnému nasátí vody, to je jen několik málo výhod této série. HotStop funkce chrání před opařením a nástavec přidává baterii dodatečnou výšku.

Koupelnové a kuchyňské baterie Kludi se vyznačují rozmanitým a velice atraktivním designem, který vždy spojuje funkčnost, estetičnost a vynikající kvalitu. Výrobní program Kludi zahrnuje velice širokou nabídku, kde si můžete vybrat z pestré škály výrobních sérií pro kuchyň i koupelnu. Kludi Vám nabízí baterie různých stylů: klasický, moderní, elegantní nebo puristický. Výrobky značky Kludi promění Vaši koupelnu na místo, ze kterého se Vám bude těžko odcházet.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.