SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292
SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292 SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292 SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292

SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292

SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292 Termostatické směšovací baterie jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlné ovládání, šetřily vodu a energii na vytápění. Nabízí v... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: KU292

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO KIMURA Nástěnná vanová termostatická baterie, chrom KU292

Termostatické směšovací baterie jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlné ovládání, šetřily vodu a energii na vytápění. Nabízí vysokou přesnost regulace požadované teploty bez pracného nastavování jako u klasických baterií. Design baterii KIMURA představuje jednoduchý nadčasový styl klasické válcové formy. Poslední generace těchto baterii je opatřena bezpečnostním systémem HI-TECHTERM. Díky této technologii je povrch baterie oddělen od přívodu horké vody. Tělo baterie tak není nikdy horké jako u starších modelů a chrání uživatele před opařením - viz obrázek (řez baterie ve fotogalerii).

JAK FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATERIE?
Termostatická baterie je již z výroby nastavena na teplotu vody 38°C. Po puštění vody otočením pravé rukojeti Vám tedy poteče voda o teplotě 38°C. Pokud budete chtít mít vodu chladnější, stačí otočit levou rukojetí směrem k sobě. Pokud budete požadovat vodu teplejší, je třeba zmáčknout bezpečnostní STOP pojistku a potom otočit směrem od sebe. Průtok vody a to, zda Vám voda poteče z ruční sprchy nebo do vany, si volíte pomocí pravé rukojeti otáčení k sobě nebo od sebe.

Rozteč přívodů vody 150 mm.
Perlátor zapuštěný do hubice baterie.
Přepínač vody sprcha/vana integrovaný do pravé ovládací rukojeti.
HI-TECHTERM - úsporný systém ohřevu vody.
STOP pojistka - bezpečný systém proti opaření.
Materiál: mosaz (tělo baterie i ovládací rukojeti)
Povrchová úprava: chrom.
Integrované filtry na vstupu baterie
Balení neobsahuje ruční sprchu a hadici.

Baterie je továrnou nastavena a odzkoušena při tlaku 3 bar na obou vstupech. Za těchto podmínek je funkčnost baterie optimální s jakýmkoliv typem ohřevu vody. Při tlaku nad 5bar doporučujeme instalaci redukčního ventilu.


CO NABÍZÍ TERMOSTATICKÉ BATERIE KIMURA:

JSOU BEZPEČNÉ
díky blokaci STOP pojistky nemůže voda na výstupu překročit teplotu 38 °C. Teplotu lze zvýšit pouze po odblokování /stlačení bezpečnostního knoflíku na rukojeti. Tuto funkci ocení především rodiny s dětmi.

JSOU DVAKRÁT BEZPEČNÉ
termostatické baterie poslední generace mají dvojitou ochranu. I když do baterie poteče horká voda, tak se baterie na povrchu neohřívá. To vše díky systému HI-TECHTERM, který odděluje horkou vodu od povrchu termostatické baterie.

JSOU ÚSPORNÉ
průtok horké vody baterií a ohřátí jejího povrchu Vás zbytečně stojí peníze. Se systémem HI-TECHTERM uspoříte částku za zbytečný ohřev teplé vody.

BEZPEČNÉ OVLÁDACÍ PRVKY
Kovové ovládací prvky termostatické baterie jsou navrženy pro snadné ovládání v mokrém prostředí.

DVĚ FUNKCE INTEGROVANÉ DO JEDNOHO OVLÁDACÍHO PRVKU
výběr, zda Vám voda poteče do vany, nebo do sprchy se provádí otočením jedné rukojetí. Jak snadné a rychlé.

HYGIENIČNOST, PRAKTIČNOST A DESIGN POZNÁTE PŘI ÚKLIDU
při návrhu baterií je jedním z hledisek i snadná údržba. Baterie KIMURA nemá žádné zbytečné záhyby, které se špatně ošetřují a ve kterých se drží nečistoty a vodní kámen.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.