TESA Síť proti hmyzu COMFORT, na francouzské okno, bílá, 1,2m x 2,4m 55918-00020-00
TESA Síť proti hmyzu COMFORT, na francouzské okno, bílá, 1,2m x 2,4m 55918-00020-00

TESA Síť proti hmyzu COMFORT, na francouzské okno, bílá, 1,2m x 2,4m 55918-00020-00

Tesa® síť proti hmyzu COMFORT zabraňuje průniku hmyzu skrze velká francouzská okna. Odolnější a pružnější síťovina. Snadná montáž se samolepicím suchým zipem - síť snadno vtlačíte do háčků suchéh... Zobrazit celý popis »


Výrobce: TESA
Kód / Model: 55918-00020-00

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Tesa® síť proti hmyzu COMFORT zabraňuje průniku hmyzu skrze velká francouzská okna. Odolnější a pružnější síťovina. Snadná montáž se samolepicím suchým zipem - síť snadno vtlačíte do háčků suchého zipu. Snadno a čistě zastřihnete na potřebnou velikost. Bezproblémové otevírání a zavírání oken. Povrch pro nalepení musí být dokonale čistý a odmaštěný. Samolepicí suchý zip je odstranitelný bez zanechání stop lepidla - využívá technologii lepidla pro snadné odstranění. Balení obsahuje vedle kotouče samolepicího suchého zipu také přítlačnou špachtli pro zatlačení síťoviny.
Jakou vybrat barvu sítě? Objem světla pronikajícího černou i bílou sítí je zcela stejný! Antracitová síť je oproti bílé v okně téměř neviditelná! Nemusíte se obávat ztráty světla v pokoji. Bílá síť je vhodná pro použití především tam, kde chcete zabránit zvídavým pohledům zvenčí – např. v přízemních oknech. Bílá barva způsobuje odraz světelných paprsků a tudíž chrání nejen proti hmyzu, ale také proti nežádoucím pohledům.

Snadná instalace díky samolepicímu pásku suchého zipu.
Odstranitelné bez zanechání stop lepidla - samolepicí suchý zip využívá technologii lepidla pro snadné odstranění.
Balení obsahuje vedle kotouče samolepicího suchého zipu také přítlačnou špachtly pro správné přilnutí k rámu okna.
Lze prát na 30°C.
Barva sítě: bílá.
Velikost: 1,2 m x 2,4 m.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.