SAPHO Uzavíratelná umyvadlová výpusť kliklak, velká zátka, chrom CV1007
SAPHO Uzavíratelná umyvadlová výpusť kliklak, velká zátka, chrom CV1007 SAPHO Uzavíratelná umyvadlová výpusť kliklak, velká zátka, chrom CV1007

SAPHO Uzavíratelná umyvadlová výpusť kliklak, velká zátka, chrom CV1007

CV1007 KLIKLAK uzavíratelná kulatá výpusť pro umyvadla s přepadem. Tloušťka umyadla: 25-45 mm Průměr zátky: 65 mm MateriálMosaz BarvaChrom Rozměry67 mm VýbavaZátka Klik-klak Velikost závitu1"1... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: CV1007

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CV1007 KLIKLAK uzavíratelná kulatá výpusť pro umyvadla s přepadem.
Tloušťka umyadla: 25-45 mm
Průměr zátky: 65 mm

MateriálMosaz
BarvaChrom
Rozměry67 mm
VýbavaZátka Klik-klak
Velikost závitu1"1/4

Up&Down výpusť může být použita pro všechny tloušťky umyvadel, neboť ji lze jednoduše zkrátit pilkou na požadovanou výšku. Výpusť může být použita pro umyvadla s přepadem i bez, pro variantu s přepadem je potřeba v těle výpusti vyvrtat předznačené otvory. Díky použitému materiálu (speciálně vyvinutý pevný plast) má výpusť velmi příznivou cenu i bez snížení kvalitativních požadavků.Jedná se o moderní variantu výpustí do umyvadel. Již nemusíte přemýšlet kam odložit gumovou zátku, nebude Vám překážet řetízek, ani Vás nebude otravovat nepohodlné ovládání zátky pomocí táhla u baterie. Systém je ovládán pouhým stlačením zátky.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.