BOSCH 6dílná sada spirálových vrtáků HSS PointTeQ 2608577346
BOSCH 6dílná sada spirálových vrtáků HSS PointTeQ 2608577346

BOSCH 6dílná sada spirálových vrtáků HSS PointTeQ 2608577346

Sada vybrušovaných vrtáků do kovu BOSCH Twist Speed HSS PointTeQ Díky vrtákům do kovu BOSCH HSS PointTeQ mohou řemeslníci, jako jsou instalatéři, elektrikáři, zámečníci, mechanici, montážníci apo... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BOSCH
Kód / Model: 2608577346

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Sada vybrušovaných vrtáků do kovu BOSCH Twist Speed HSS PointTeQ
Díky vrtákům do kovu BOSCH HSS PointTeQ mohou řemeslníci, jako jsou instalatéři, elektrikáři, zámečníci, mechanici, montážníci apod. dosáhnout výrazné úspory času.
Samostředící břit zabraňuje sklouznutí vrtáku po obrobku a zajišťuje tak snadné a rychlé vrtání. Výsledkem je rychlejší vrtání v porovnání s jinými vrtáky. Bez ohledu na to, zda chcete dělat průchozí otvory pro šroubové spoje, průchodky kabelů a trubek nebo např. pro nýtové spoje, budete práci provádět efektivně a rychle.
I při vysoké rychlost vrtání snižuje břit "HSS PointTeQ" tření s materiálem. Hrot je zahříván méně, než je běžné u klasických vrtáků do kovu se standardním broušením. Vrtáky BOSCH HSS PointTeQ zajistí vyšší produktivitu a delší životnost vrtáku.
Pro zvýšení účinnosti vrtáku je spirálová drážka vrtáku pokryta oxidem pro snížení tření, což usnadňuje odstraňování třísek, to také usnadňuje a zrychluje vrtání.

Počet kusů: 6 ks
Složení sady: 2, 3, 4, 5, 6, 8 mm
Vrtáky s válcovou stopkou z uhlíkové oceli vhodné pro vrtání do litiny, šedé litiny, oceli, tvárné litiny, neželezných kovů, tvrzených plastů apod.
Vrcholový úhel 135 st.
DIN 33

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.