Ivar DAB.ACTIVE SYSTEM JI 102M čerpací stanice 102690220
Ivar DAB.ACTIVE SYSTEM JI 102M čerpací stanice 102690220

Ivar DAB.ACTIVE SYSTEM JI 102M čerpací stanice 102690220

Ivar DAB.ACTIVE SYSTEM JI 102M čerpací stanice Napájení: 1x 220-240V KW: 0,75 Hmotnost: 12,5 kg Výška vody (H max): 50 m Dopravní množství (Q max): 4,2 m3/h Připojení: G 1" Automatické jednofá... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 102690220

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Ivar DAB.ACTIVE SYSTEM JI 102M čerpací stanice

Napájení: 1x 220-240V
KW: 0,75
Hmotnost: 12,5 kg
Výška vody (H max): 50 m
Dopravní množství (Q max): 4,2 m3/h
Připojení: G 1"

Automatické jednofázové čerpací stanice s elektronickou řídící jednotkou ACTIVE SYSTÉM s čerpadly řady JET a EURO je vhodné pro domácí použití i malé instalace v zemědělství i průmyslu, pro mytí i jiné zájmové aplikace.

Elektronická řídící jednotka ACTIVE SYSTEM, která je součástí čerpadla, zajišťuje:

* samočinné spouštění a vypínání čerpadla
* omezení počtu spuštění
* tlakovou stabilitu v rozvodném systému při neměnném odběru
* vypnutí čerpadla při nedostatku vody s automatickým znovuobnovením provozu

Vlastnosti stanice jsou dány použitým čerpadlem:

* JET, JETINOX, JETCOM, EUROINOX: jednostupňová samonasávací odstředivá čerpadla s vynikající sací schopností. Jsou nepostradatelná v místech s problematickým sáním a všude tam, kde je samonasávací schopnost nezbytná.
* EURO, EUROCOM: vícestupňová odstředivá čerpadla s extrémně nízkou hladinou hluku bez samonasávací funkce. Jsou ideální v aplikacích se záporným sáním, pro zvyšování tlaku, závlahové systémy i ostatní aplikace související s přepravou vody.

Elektronická řídící jednotka vyhodnocuje informace o tlaku a průtoku, dle kterých řídí čerpadlo. Při poklesu tlaku jej spouští, po ukončení odběru jej vypíná. Zajišťuje, aby čerpadlo pracovalo v optimálních podmínkách.

Spouštěcí tlak je plynule elektronicky nastavitelný v rozmezí od 1,5 do 2,5 bar. Z daných informací vyhodnocuje řídící jednotka i případný nedostatek vody a za těchto okolností čerpadlo vypíná. Návrat do normálního režimu je automatický podle naprogramovaného algoritmu, dle kterého provádí čerpadlo krátké čerpací pokusy zpočátku v intervalech několika minut, později i několika hodin.

Poruchový stav je signalizován, návrat do normálního provozního režimu je po prvním úspěšném čerpacím pokusu.

Za normálních provozních podmínek není nutná žádná údržba.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.