SODASTREAM Sirup Zelený čaj jahoda 750 ml 42002990
SODASTREAM Sirup Zelený čaj jahoda 750 ml 42002990

SODASTREAM Sirup Zelený čaj jahoda 750 ml 42002990

- Vysoce koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu - 18 velkých SodaStream lahví nápoje z jednoho malého 750 ml balení - Receptura od specialisty na perlivou vodu - Obsahuje jahodovou šťávu z konce... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SODASTREAM
Kód / Model: 42002990

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

- Vysoce koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu
- 18 velkých SodaStream lahví nápoje z jednoho malého 750 ml balení
- Receptura od specialisty na perlivou vodu
- Obsahuje jahodovou šťávu z koncentrátu a extrakt zeleného čaje

Ovocná příchuť připravená přímo pro vaši perlivou vodu

Rádi si svou perlivou vodu zpříjemníte kapkou sladké příchuti?

Příchutě SodaStream, vymyšlené přímo pro vaši perlivou vodu, jsou jedním z báječných způsobů, jak si můžete zpříjemnit chuť čerstvé perlivé vody připravené v některém z výrobníků domácí perlivé vody SodaStream. Pokud nechcete zůstávat jen u perlivé vody v nedotčené čisté podobě, či u perlivé vody s kouskem čerstvého ovoce, máme pro vás připravenu nabídku více jak 20-ti zajímavých sladkých ovocných i neovocných příchutí.

Od roku 1903, kdy byla značka SodaStream založena v Anglii, se specializujeme výhradně na přípravu a ochucování perlivé vody. Velmi dobře proto víme, jak namíchat tu nejlepší příchuť, která bude správně chutnat ve vaší perlivé vodě.

Úctyhodných 18 velkých lahví ochucené perlivé vody koncentrovaných do jedné 750 ml lahvičky

Povšimněte si netradičního poměru ředění příchutí od značky SodaStream, který je přibližně 3x větší, než v případě tradičních "šťáv" známých z obchodu. Co pro vás konkrétně tato hodnota znamená? Znamená, že z jedné malé 750 ml lahve koncentrované příchutě SodaStream zvládnete připravit 18 velkých SodaStream lahví ochucené perlivé vody. To je hodně zajímavé.

Chuť zeleného čaje se sladkou jahodou
Zelený čaj je oblíbeným druhem čaje, kterému se připisuje řada pozitivních zdravotních účinků. Ve složení naší příchuti najdete skutečný extrakt zeleného čaje a můžete si jej tak během letních veder vychutnat ve spojení s příjemně chladnou chutí doma připravené čerstvé perlivé vody.

V zimních měsících vám pak obsažená jahodová šťáva připomene sluncem zalité zahrady se zářivě červenajícími se trsy dozrávajících keříků oblíbených sladkých plodů. Které si s naší příchutí vychutnáte v perlivé vodě, aniž by vás kdokoliv nutil k úmornému sbírání s košíčkem.

Informace o produktu
Ochucený nápojový koncentrát s výtažkem zeleného čaje, jahodovou šťávou (11,6%) z koncentrátu jahodové šťávy, cukry a sladidly
Koncentrát s vysokým počtem 18ti velkých lahví nápoje připravených ze 750 ml balení
Doporučený poměr ředění 1 díl koncentrátu a 20 dílů perlivé vody
Jahodová šťáva 11,6% (po obnovení z koncentrátu)
Výtažek zeleného čaje
Energie na 100 ml hotového nápoje: 67,7 kJ / 16,2 kcal
Slazeno: snížený obsah cukru, sladidla

Příprava nápoje
Příchuť přidávejte vždy až do hotové perlivé vody. Nikdy nepřidávejte příchuť do vody ještě před zahájením přípravy ve výrobníku domácí perlivé vody, protože by došlo k vypěnění nápoje z lahve a zalepení útrob výrobníku.

Lahev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť pomalu nalévejte po stěně lahve. Víčko lahve s koncentrátem slouží zároveň jako odměrka pro doporučený poměr ředění (1 víčko na 1 velkou nápojovou lahev SodaStream). Lahev zavřete a jemně promíchejte.


ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.