METRUM Buldok Čistič dřeva 1kg 2710422
METRUM Buldok Čistič dřeva 1kg 2710422

METRUM Buldok Čistič dřeva 1kg 2710422

METRUM Buldok Čistič dřeva 1kg 2710422 Přípravek slouží k odstranění nečistot z dřevěných povrchů, zejména před novým nebo renovačním nátěrem. Účinně vyčistí čerstvé i zašlé dřevěné plochy poros... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 2710422

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

METRUM Buldok Čistič dřeva 1kg 2710422

Přípravek slouží k odstranění nečistot z dřevěných povrchů, zejména před novým nebo renovačním nátěrem. Účinně vyčistí čerstvé i zašlé dřevěné plochy porostlé řasami či mechem. Přispívá k jeho oživení a renovaci.

Přípravek velmi účinně odstraňuje staré skvrny a mastnotu z dřevěných povrchů a usnadňuje jejich čištění. Lze použít jak k vyčištění měkkého tuzemského dřeva, tak tropických dřevin. Po spláchnutí špína odteče společně s vodou. Navrací přírodní vzhled dřeva. Vhodný pro čištění dřevěných fasád, zahradního nábytku, teras, altánů, srubů, roubenek, dětských hřišť apod. před novým či renovačním nátěrem. Neobsahuje chlor, nemá bělící účinky a nezapáchá. Je určen k přímému použití. Neředí se.

Spotřeba: balení 1 kg vystačí na 3 – 5 m2 plochy dřeva podle znečištění

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.