METRUM Dřevosan PROFI čirý 3kg 2701063
METRUM Dřevosan PROFI čirý 3kg 2701063

METRUM Dřevosan PROFI čirý 3kg 2701063

METRUM Dřevosan PROFI čirý 3kg 2701063 Vysoce účinný, vodou ředitelný, tekutý impregnační přípravek na bázi organických biocidních složek, který slouží k dlouhodobé preventivní ochraně stavebníh... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 2701063

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

METRUM Dřevosan PROFI čirý 3kg 2701063

Vysoce účinný, vodou ředitelný, tekutý impregnační přípravek na bázi organických biocidních složek, který slouží k dlouhodobé preventivní ochraně stavebního dřeva proti škodlivému hmyzu, dřevokazným houbám a plísním.

Tento ochranný přípravek je určený zejména pro profesionální použití, ale vzhledem k jeho snadné aplikaci ho může používat i široká veřejnost. Určený pro dřevo jak v interiéru, tak v exteriéru, ve třídách ohrožení 1, 2 a 3, ve kterém je fixován již za 3 hodiny od aplikace. Přípravek lze aplikovat jako preventivní ochranu na dřevěné střešní konstrukce, obklady, podlahy, dřevěné štíty, konstrukční díly, venkovní podhledy, protihlukové stěny či zahradní stavby ukotvené do země na jiných než dřevěných pilířích. Nemá korozívní účinky.

Biocidní přípravek – používejte jej bezpečně! Před použitím si vždy přečtěte údaje uvedené na obalu výrobku.

Spotřeba: 20 g na m2 dřeva v interiéru
30 g na m2 dřeva v exteriéru

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.