Terasy

G21
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Terasy

Zde naleznete spolehlivá terasová prkna a dlaždice na tvorbu podlahových systémů. Bezúdržbovost, barevná stálost, odolnost proti povětrnostním podmínkám, vhodnost použití ve vlhkých podmínkách, praktická montáž jsou atributy, které v porovnání s dřevěnými podlahovými prkny výrazně posilují argumenty pro použití kompozitního dřevoplastového podlahového systému. Dále tu samozřejmě najdete zakončovací hrany, spodní nosné konstrukce a další příslušenství pro montáž.

Nečekejte a vybírejte z našeho širokého sortimentu. Vše nabízíme jen od špičkových a léty ověřených výrobců, mezi které patří G21. Většinu zboží držíme skladem, tak ho co nejrychleji doručíme k Vám domů. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Náš odborný personál Vám rád poradí a pomůže. Navíc zde najdete pouze kvalitní výrobky za bezkonkurenční ceny!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.