KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková 326150575
KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková 326150575 KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková 326150575

KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková 326150575

KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková Povrchová úprava: chrom -vrchní díl -uzavřená páka -automatický přepínač: sprcha/vana -pro podomítkové těleso 33434 KLUDI OBJE... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KLUDI
Kód / Model: 326150575

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KLUDI OBJEKTA vanová a sprchová jednopáková baterie, podomítková

Povrchová úprava: chrom

-vrchní díl
-uzavřená páka
-automatický přepínač: sprcha/vana
-pro podomítkové těleso 33434

KLUDI OBJEKTA MIX NEW se přejmenovala na KLUDI OBJEKTA. Sortiment koupelnových baterií se objevuje s novým designem. S rovným tělem a jemně zakřivenou plochou na výtoku a pákou navazuje v novém designu na trend jemných linií. Jedná se o evoluci se smyslem pro proporce, což přesně tuto řadu baterií charakterizuje. Celkově tento design zachovává čistou strukturu, je diskrétní a vytváří si tak svůj vlastní styl. KLUDI OBJEKTA se perfektně hodí do mnoha koupelnových stylů.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.