IDEAL Standard CONNECT boční panel k vaně 70 cm E024101
IDEAL Standard CONNECT boční panel k vaně 70 cm E024101

IDEAL Standard CONNECT boční panel k vaně 70 cm E024101

Sleva 80%
Doprava zdarma
IDEAL Standard CONNECT Boční panel 70cm k úsporné vaně E024101 Provedení: bílá Materiál: akrylát Kolekce Connect představuje kreativní design vyhovující praktickému řešení. Tato řada nabízí tři... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: IDEAL STANDARD
Záruka: 2 roky
Kód / Model: E024101
Váha: 2,00 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • DHL: 0 Kč
  • TOPTRANS: 170 Kč

Popis

IDEAL Standard CONNECT Boční panel 70cm k úsporné vaně E024101

Provedení: bílá
Materiál: akrylát

Kolekce Connect představuje kreativní design vyhovující praktickému řešení. Tato řada nabízí tři charakteristické tvary umyvadel, ze kterých si vyberte styl odpovídající Vašemu vkusu a kolem něj si vytvoříte koupelnu Vašich snů. Díky široké nabídce produktů kolekce Connect si můžete splnit všechna Vaše přání. Při jejich plnění objevíte různé možnosti použití umyvadel s nábytkem, klozetů nebo van, moderní odkládací prostory, elegantní doplňky a zrcadla a další velmi důmyslné nápady. Ať již chcete vybavit velmi užívanou rodinnou koupelnu, či elegantní prostor ke sprchování nebo spolehlivou a funkční koupelnu pro hosty, kolekce Connect Vám nabízí úplné řešení a také tomu odpovídající hodnotu.
Britský designér Robin Levien, který je držitelem několika ocenění za návrhy sanitárních výrobků, již několikrát v minulosti navrhoval koupelnové kolekce pro společnost Ideal Standard. Je odborníkem na optimalizaci prostoru a jeho důmyslně navržené výrobky přemění koupelnu jakéhokoliv rozměrů na jedinečné místo pro každodenně strávený čas. Robin je právem nazýván „Královským designerem pro průmysl“ a vytváří působivý a moderní design, který je přístupný pro každého spotřebitele.
Ponořte se do van Connect a pocítíte dokonalé uvolnění a relaxaci. Vyberte si z několika rozměrů běžného typu vany, vanu pro dvě osoby, vanu se sprchovou zástěnou nebo ekonomickou vanu s úsporou vody či rohovou vanu. Všechny vany Connect mají nový systém přepadu „Ideal Waste“ umožňující snazší vstup do vany.
Vany Connect jsou fantasticky přístupné při vstupu a výstupu z vany. Jsou vysoké pouze 50 cm a přesto je lze naplnit takovým množstvím vody jako běžné vany a zároveň Vám poskytnou modernější vzhled a možnost snadnějšího použití. Tajemstvím je systém „Ideal Waste“ = skrytý odpad a přepad v jednom.Jednoduché, elegantní a snadné k použití jsou všechny modely výrobků. Ultra hladký povrch zjednoduší jejich čištění a klozetové sedátko s automatickým sklápěním je promění v přepychové klozety. Connect představuje kvalitní design i dokonalou funkčnost, kterou si můžete dovolit.
Klozety a bidety kolekce Connect jsou velmi praktické, moderní a snadno použitelné. Jsou navrženy tak, aby je bylo možné kombinovat s jakýmkoliv typem umyvadla nebo vany. Vyberte si ze dvou moderních tvarů a použijte kombi klozet nebo závěsný klozet. Všechny klozety budou vedle Vámi zvoleného bidetu vypadat skvěle.

IDEAL STANDARD
Úspěch proslulé evropské značky IDEAL STANDARD vychází nejen z více než staleté tradice výroby sanitární techniky vysoké kvality a dokonalého designu, ale především z praxe častých výrobních, technologických a produktových inovací, které tuto společnost staví do role oborového lídra, udávajícího obecné trendy a přinášejícího nová řešení.
Výrobní portfolio Ideal Standardu zahrnuje komplex zařizovacích předmětů pro vybavení koupelen a sanitárních prostor v široké nabídce designových i standardních sérií a produktových linií: sanitární keramiku, koupací akrylátové vany, hydromasážní systémy, úplný sprchovací program, směšovací baterie a ostatní koupelnové armatury, koupelnový nábytek a doplňky. Nabídku doplňují speciální kuchyňské baterie a interiérové armatury.
Nadnárodní koncern Ideal Standard International s více než 11.000 zaměstnanci působí v mnoha zemích světa, ať už pod mateřskou značkou nebo prostřednictvím dceřinných společností Jado, American Standard, Incesa Standard, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher a Vidima.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.