ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato
ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato

ALVEUS CUBO 50 dřez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato

Rozměr skříňky: od 800 mm Rozměr dřezu: 780 x 500 mm Rozměr dřezové nádoby velké: 425 x 430 x 205 mm Rozměr dřezové nádoby malé: 245 x 430 x 145 mm Hloubka dřezu: 205/145 mm Cena zahrnuje: kompl... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ALVEUS
Kód / Model: Cubo50-56

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Rozměr skříňky: od 800 mm
Rozměr dřezu: 780 x 500 mm
Rozměr dřezové nádoby velké: 425 x 430 x 205 mm
Rozměr dřezové nádoby malé: 245 x 430 x 145 mm
Hloubka dřezu: 205/145 mm

Cena zahrnuje:
kompletní sifon s odbočkou na myčku
příchytky ke dřezu, těsnění
otvor pro baterii součástí
excentrické ovládání výpusti

Struktura povrchu: ALGRANIT- obsahuje 70% částic žuly spojených dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, aby bylo dosaženo vysoké pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 st.C, dřezy se můžou pochlubit vynikající odolnosti proto poškrábání a nárazu, uhlazený povrch zajišťuje jednoduchost údržby čistoty od špíny, skvrn a vodního kamene.
Příslušenství v ceně: dřez, pop-up sifon
Barva: 56 - macchiato

Kuchyňské dřezy Cubo se charakterizují moderním a minimalistickým designem. Jsou vyrobené z vysoce kvalitního kompozitu Algranit a můžete si vybrat z osmi různých modelů a řady barev. Hluboké vaničky (velká vanička hluboká až do 230mm, malá vanička hluboká až do 151mm) zaručují vysokou úroveň funkčnosti a v kombinaci se stylovými malými rádiusy tvoří zvětšenou kapacitu.

Dřezy Cubo se pyšní prostými liniemi a uhlazeným povrchem, což umožňuje jednoduchou údržbu čistoty a hygieny. Doplňky, které perfektně odpovídají tvaru dřezu, budou také pomůckou v kuchyni. Buková krájecí deska je opatrně navržena a extrémně funkční. Kromě dřevěné desky, dřez má také nerezové odkapávací misky. Můžete si vybrat mezi hlubší a plytší miskou a používat na odkapávaní umytých hrnečků, skleniček, nebo pro čistění zeleniny nebo ovoce. Malé rádiusy v kombinaci s výbornou hloubkou vaničky zvětšují kapacitu dřezu. Buková krájecí deska a jiné doplňky dodají funkčnost a pohodlí. Vysoce kvalitní kompozitní materiál v různých barvách zaručuje celkovou harmonii s barevnou paletou vaší kuchyně a také jednoduchou údržbu.

Čištění a péče o Algranitové dřezy
Péče je jednoduchá. Dřez má být čištěn obvyklými tekutými kuchyňskými čisticími prostředky nebo velmi jemně drsnými detergenty vhodnými pro čištění nerezových hrnců.
Každodení skvrny, zaschlé zbytky vody a nečistoty (zbytky sedimentů po umývání) by měly být jednoduše spláchnuty a smyty čistou vodou a otřeny do čista měkou a suchou hadrou.
Toto by mělo být učiněno po každém použití dřezu a pak budeme mít jistotu , že minerály obsažené ve vodě nebudou zůstávat na povrchu dřezu.

Džusy, káva, čaj a podobné skvrny nebo mastnoty by měly být ihned vyčištěny a odstaněny tekutým čističem a jemnou houbičkou, poté opláchnuty čistou vodou.
Skvrny od barev na vodním základu či inkoustu by měly být ihnet očištěny hadříkem namočeným do roztoku alkoholu a opět opláchnuty čistou vodou.

Skrny od vodního kamene mohou být odstraněny použitím 9% koncentrátu octu, nanesením na dotčenou plochu, ponechat působit několik minut, poté opět opláchnout celý povrch čistou vodou a vytřít dosucha hadříkem.

Nikdy nepoužívejte k číštění drsné abrasiva nebo drátěnky, které mohou poškodit povrch dřezu.
Dřez nesmí být vystaven působení silných chemikálií jako:
- Kyseliny nebo louhy s vyšší koncentrací než 10%
- Silné čističe obsahující více než 5% aktivní látky
- Odlakovače
- Rozpouštědla
- Čističe na troubu
Pokud by k takovému kontaktu došlo, rychle umyjte důkladně povrch čistou vodou. Materiál dřezu je tepelně více odolný než jiné podobné materiály.

I přesto by jste neměli na dřez odkládat kuchyňské nádobí jakmile jej sundáte ze sporáku nebo vytáhnete z trouby (horké pánce, hrnce,..).
Nechte téct studenou vodu z kohoutku, když do dřezu vyléváte vařící či horkou vodu. Nekrájejte nebo nesekejte přímo na povrchu dřezu.

Záruční podmínky:
Záruční doba je 5 let a vztahuje se na kuchyňské dřezy značky ALVEUS s účinnosti ode dne maloobchodního prodeje.
Záruka se vztahuje na všechny vady vzniklé ve výrobním procesu anebo v samotném materiálu výrobku.
Podmínkou platnosti záruky a reklamace je řádně a úplně vyplněný záruční list a faktura s jasnou informaci o datu a místě nákupu.
Záruka se nevztahuje na vady, pokud uživatel nepostupoval podle pokynů pro instalaci, používání, čištění a údržba.
Záruka se nevztahuje na škody způsobené nesprávnou instalací nebo neodbornou opravou, nedbalosti, poškození zapříčiněné nevhodnou údržbou a číštěním. Mechanické poškození, poškrábaní povrchu, vodní kámen a běžné opotřebení nemůže být považováno za reklamaci.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.