KRATKI Biokrb BRAVO měděný TÜV
KRATKI Biokrb BRAVO měděný TÜV KRATKI Biokrb BRAVO měděný TÜV KRATKI Biokrb BRAVO měděný TÜV

KRATKI Biokrb BRAVO měděný TÜV

Bio krb - jedná se o krb, při jehož provozu se nevyužívá k vytváření tepla spalování tuhých paliv, ale spaluje se biolíh. Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: BRAVO/MG/TUV

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Bio krb - jedná se o krb, při jehož provozu se nevyužívá k vytváření tepla spalování tuhých paliv, ale spaluje se biolíh. Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem. Bez dýmu, bez spalin a bez zápachu. Bez komínu i bez dřeva. Bio krby jsou tedy vhodné nejen do vašeho domu, ale také do bytu, do vaší kanceláře, nebo třeba i do koupelny. Zatopíte během krátkého okamžiku a máte ihned příjemný otevřený oheň.
Nemusíte se obávat spalin z hoření paliva, protože výsledkem hoření biolihu je jen CO2 a H2O. Tedy kysličník uhličitý a voda. To samé co člověk vydechuje při dýchání. Bio krby na biolíh poskytují nejen optické potěšení z živého ohně, ale také Váš domov či byt proteplí svým výkonem. Bio krby spálí 1 litr biolihu přibližně za 3 hodiny.

Jednoduché, elegantní tvary a materiál, ze kterého je bio krb vyroben, přispívají k vytvoření příjemné atmosféry a kontakt s ohněm. Stabilní konstrukce bio krbu zabezpečuje bezpečnost a poskytuje ochranu před nebezpečím.
Biokrb je vyroben z černého plechu pokrytý práškovou barvou.
Zásobník na biolíh z nerez oceli je vybavený absorbční vložkou. Tato vložka zaručuje výrazné snížení spotřeby biopaliva a zároveň částečně zabraňuje před rozlitím biopaliva při převrácení.
Upozornění:
Nikdy nedolévejte biolíh do hořícího bikrbu. Dále dbejte na to, aby biolíh nepřišel do kontaktu s lakovanými částmi biokrbu. Mohlo by dojít k poškození barvy, případně celého biokrbu.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnost (kg): 23,1
Materiál: lakovaná ocel,
Nádoba na biolíh- nerezová ocel
Šířka (cm): 90,00
Výška (cm): 65,20
Hloubka (cm): 17,40
Barva: černá, měděná
Typ: závěsný
Kapacita (l): 0,50
TÜV: certifikované

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.