Krbové vložky na pelety

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Krbové vložky na pelety

Krbové vložky na pelety se používají se v případě, že se majitel tozhodl pro zděný krb a bude využívat teplovodní rozvody do radiátorů v okolních místnostech, nebo do akumulační nádrže a rozhodl se topit peletkami. V naší nabídce jsou peletové krbové vložky například od renomovaného výrobce EDILKAMIN, HAAS+SOHN, NORDICA a dalších. Specializujeme se pouze na kvalitní, bezpečné, spolehlivé a hlavně prověřené výrobce.

Topit krbovou vložkou na pelety je ekonomicky výhodné. Účinnost vložek je velmi vysoká, pohybuje se až kolem 85%. Opět se dělí na krbové vložky teplovodní a samozřejmě i teplovzdušná. Vybere si zde ve speciální kategroii také příslušenství, které lze kombinovat s každou krbovou vložkou.

Když nebudete vědět, jaká vložka je právě pro Vás ta správná, stačí nás kontaktovat. Náš odborný personál se Vám ihned bude věnovat a poradí Vám s výběrem. Produkty u nás najdete za bezkonkurenční ceny v široké cenové relaci, takže si vybere každý!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.