G21 Těsnění Air-Block do oken, univerzální, vhodné k mobilním klimatizacím 775374
G21 Těsnění Air-Block do oken, univerzální, vhodné k mobilním klimatizacím 775374 G21 Těsnění Air-Block do oken, univerzální, vhodné k mobilním klimatizacím 775374

G21 Těsnění Air-Block do oken, univerzální, vhodné k mobilním klimatizacím 775374

Při používání mobilních klimatizací doma často narazíte na problém, jak se vypořádat s odvodem teplého vzduchu z místnosti. Samozřejmě můžete koncovou část hadice protáhnout skrz otevřené okno, c... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 775374

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Při používání mobilních klimatizací doma často narazíte na problém, jak se vypořádat s odvodem teplého vzduchu z místnosti. Samozřejmě můžete koncovou část hadice protáhnout skrz otevřené okno, chlazení je ale okamžitě neekonomické, protože do chlazeného prostoru neustále proniká teplý vzduch zvenčí.

Máme pro vás řešení. Díky okennímu těsnění G21 Air Block se teplý vzduch zpátky dovnitř nedostane. Jednoduše těsnění nainstalujte mezi rám a okno, protáhněte hadici, utěsněte ji pomocí zipu a je to. Venku zůstane nejen teplý vzduch, ale také nechtění návštěvníci jako komáři a jiný nepříjemný hmyz. A před útěkem už nemusíte hlídat ani vaše domácí mazlíčky. Těsnění G21 sami lehce nainstalujete na běžné okenní konstrukce s maximálním obvodem cca 400 cm.

99 % všech uživatelů samozřejmě přivře hadice jednoduše do rámu otevřeného okna nebo dveří, namísto vrtání složitých otvorů skrz stěny. Tímto způsobem ovšem proudí teplý vzduch opět zpátky do místnosti, což způsobuje výrazné zhoršení výkonnosti a energetické bilance. Prach, nečistoty a hmyz mají do místností neomezený přístup. Také při náhlém dešti může dovnitř snadno napršet, což může mít dalekosáhlé důsledky.

Při odchodu z domova lze okna nebo dveře bez problémů zavřít, aniž byste předtím museli těsnění demontovat.

Upozornění: Nesušte v sušičce!

Montáž samolepícími suchými zipy.

Specifikace:
• Celková délka: 3,8 m
• Pás suchého zipu k přichycení
• Možnost prát na 30 °C
• Materiál: 100% polyester
• Pro instalace do pootevřeného okna
• Pro instalace do střešních oken s pantem na kratší straně
• Zabraňuje vstupu horkého vzduchu zpět do místnosti
• Fixuje hadici pro odvod horkého vzduchu

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.