SODASTREAM Spirit Mint GR výrobník perl vody 42003734
SODASTREAM Spirit Mint GR výrobník perl vody 42003734

SODASTREAM Spirit Mint GR výrobník perl vody 42003734

Spirit Mint Green Limitovaná barevná edice Spirit Mint Green je výrobník domácí perlivé vody s kompletní výbavou všeho, co potřebujete pro přípravu Vaší vlastní domácí perlivé vody v pohodlí dom... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SODASTREAM
Kód / Model: 42003734

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Spirit Mint Green

Limitovaná barevná edice Spirit Mint Green je výrobník domácí perlivé vody s kompletní výbavou všeho, co potřebujete pro přípravu Vaší vlastní domácí perlivé vody v pohodlí domova. V balení
naleznete výrobník Sodastram, 1l lahev a bombičku s potravinářským CO2 plynem na výrobu až 80 litrů perlivé vody.

Výrobník Spirit pracuje na jednoduchém mechanickém principu. To znamená, že si vždy připravíte svojí oblíbenou perlivou vodu jednoduchým stlačením ovládacího tlačítka. Počtem a dobou stlačení si sami zvolíte, jak moc má být vaše voda perlivá.

Výrobník řady Spirit disponuje jednoduchým systémem uchycení lahve. Lahev stačí do výrobníku zasunout a zacvaknout. Odpadá tak zdlouhavé šroubování lahve do výrobníku.

K přípravě čerstvé perlivé vody ve vašem výrobníku SodaStream slouží náplň potravinářského CO2 plynu, která je ukrytá v bombičce pod příklopem ve své zadní části. Náplň potravinářského plynu
pochází z naší vlastní plnící linky, a proto se můžete spolehnout hned na trojnásobnou péči a nezávadnost.

1. Bombičku SodaStream před každým novým naplněním pečlivě vypláchneme pod vysokým tlakem.
2. Bombičku naplníme CO2 plynem výhradně v čisté potravinářské kvalitě, pravidelně kontrolované laboratoří.
3. Každou bombičku nakonec zapečetíme charakteristickým modrým převlečeným rukávkem nasazeným na ventil bombičky (pečetí). To abyste měli jistotu, že náplň pochází z naší plnící linky a na její čistotu a nezávadnost se můžete spolehnout.

Proč tedy dále tahat těžké plastové lahve? S výrobníkem Sodastream si připravíte tolik čerstvé perlivé vody, kolik budete chtít a vše v pohodlí vašeho domova. Preferujete ochucené nápoje? Nevadí i pro
Vás je výrobník Sodastream určený. V naší nabídce naleznete originální příchutě Sodastream, které jsou speciálně vyrobené pro ochucení perlivé vody.

Obsah Balení
• Výrobník domácí perlivé vody SodaStream Spirit
• Bombička s potravinářským CO2 plynem až na 80l perlivé vody
• 1ks velká opakovaně použitelná nápojová lahev typu Fuse 1 litr

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.