Ivar DAB.A.D. M/M 1,5 ACTIVE DRIVER řízení pro čerpadla 88002281
Ivar DAB.A.D. M/M 1,5 ACTIVE DRIVER řízení pro čerpadla 88002281

Ivar DAB.A.D. M/M 1,5 ACTIVE DRIVER řízení pro čerpadla 88002281

Ivar DAB.A.D. M/M 1,5 ACTIVE DRIVER řízení pro čerpadla Napětí: 1x 230V Hmotnost: 4 kg Max. proud: 8,5 A Výkon: 1,5 kW ACTIVE DRIVER je moderní integrovaný systém proměnlivého řízení otáček ods... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 88002281

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Ivar DAB.A.D. M/M 1,5 ACTIVE DRIVER řízení pro čerpadla

Napětí: 1x 230V
Hmotnost: 4 kg
Max. proud: 8,5 A
Výkon: 1,5 kW

ACTIVE DRIVER je moderní integrovaný systém proměnlivého řízení otáček odstředivých čerpadel dosahující stálého tlaku i při proměnlivém průtoku.

ACTIVE DRIVER obsahuje:

* Řídící jednotku s výkonovým třífázovým kmitočtovým měničem
* Proporcionální tlakový snímač
* Proporcionální snímač průtoku

ACTIVE DRIVER na základě aktuálních informací o tlaku a průtoku dopravované kapaliny, proporcionálně integračním regulačním systémem řídí změnou kmitočtu napájecího napětí otáčky třífázového elektromotoru odstředivého čerpadla tak, aby bylo dosahováno nastavené velikosti provozního tlaku i při proměnlivém průtoku. Je možno volit mezi dvěma přednastavenými provozními tlaky.
Čerpadlo je spouštěno plynule, regulační konstanty P a I jsou měnitelné a umožňují přizpůsobení i netypickým čerpacím systémům. Systém vyhodnocuje i suchý chod, jehož definici je možno předvolit. Nastavením maximálních otáček je možno omezit výkon čerpadla. Při velmi nízkých průtocích (např. při nedokonale uzavřených ventilech), sníží systém provozní tlak a sníží i únik. Všechny nastavitelné parametry jsou pro běžné provozní podmínky přednastaveny ve výrobě a lze se k nim kdykoliv vrátit.

Dvě čerpadla s řízením ACTIVE DRIVER v paralelním zapojení lze propojit komunikační sběrnicí a předvolit jejich součinnost. Dva dvoustavové výstupy a tři vstupy umožňují kontrolu a řízení systému.

Změnu parametrů, aktivaci některých funkcí, nebo volbu parametru, který chceme zobrazit, provádíme čtyřmi membránovými tlačítky na průčelí. Označení parametru, nebo zobrazení velikosti se děje alfanumerickým sedmisegmentovým displejem smluvním způsobem.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.