SLOKOV SL Elektro 8 elektrokotel
SLOKOV SL Elektro 8 elektrokotel

SLOKOV SL Elektro 8 elektrokotel

SLOKOV SL Elektro 8 elektrokotel Nástěnné elektrokotle SL ELEKTRO jsou určeny k ohřevu topné vody s nuceným oběhem v systémech ústředního nebo etážového topení do přetlaku vody 2,5 bar. Kotel um... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SLELEKTRO8

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SLOKOV SL Elektro 8 elektrokotel

Nástěnné elektrokotle SL ELEKTRO jsou určeny k ohřevu topné vody s nuceným oběhem v systémech ústředního nebo etážového topení do přetlaku vody 2,5 bar. Kotel umožňuje ohřev TUV prostřednictvím instalovaného nepřímotopného zásobníku vody. Hlavní část kotle tvoří svařovaný ocelový výměník, osazený jedním až třemi topnými tělesy s jmenovitým příkonem 7,5 kW. Kotel jsou osazeny oběhovým čerpadlem typu UPSO 15-55 s roztečí 130 mm od firmy GRUNDFOS, tlakovou expanzní nádobou od firmy Zilmet, řídící jednotkou firmy SLOKOV a ostatními regulačními, řídícími a zabezpečovacími prvky.

Kotlové těleso je opatřeno tepelnou izolací NOBASIL LSP a celý kotel je opláštěn plechovým krytem povrchově upraveným práškovými barvami. Vstupy a výstupy topné a napájecí vody vč. elektrického připojení je ve spodní části kotle. Stupeň krytí je IP 20.

Jmenovitý výkon: 7.5 kW
Vstup a výstup vody: G 3/4" DN
Hmotnost kotle: 39 kg
Vodní objem kotle: 4 l
Nejvyšší pracovní přetlak: 2.5 bar
Počet topných těles: 1
Šířka kotle: 440 mm
Výška kotle: 820 mm
Hloubka kotle: 225 mm

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.