JUNKERS ZSB 22-3 CE CerapurSmart kondenzační kotel
JUNKERS ZSB 22-3 CE CerapurSmart kondenzační kotel JUNKERS ZSB 22-3 CE CerapurSmart kondenzační kotel

JUNKERS ZSB 22-3 CE CerapurSmart kondenzační kotel

Energetický účinnost: A Odtah spalin: turbo Tepelný výkon: 8,0-21,6 kw Expanzní nádoba: 8 l Normovaný stupeň využití: 109 % Třída NOx: 5 Elektrické krytí [IP]: X4D Rozměry v/š/h: 850/400/370 mm ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7738501914

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Energetický účinnost: A
Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon: 8,0-21,6 kw
Expanzní nádoba: 8 l
Normovaný stupeň využití: 109 %
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry v/š/h: 850/400/370 mm

V ceně kotle je zahrnuta připojovací lišta č. 869 i příslušenstství č. 1215

Odvod spalin je povinně volitelné příslušenství.

Výhody na první pohled
- vhodné pro rodinné a řadové domky, díky kompaktním rozměrům i pro byty
- energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 109 %
- patentovaný algoritmus SolarInside pro optimální využívání solární energie
- šetrný k životnímu prostředí obzvláště nízkými emisemi
- tichý provoz
- jednoduchá obsluha kotle díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III a textovému displeji vestavěné regulace
- kompatibilní se solárním systémem
- na nestandardní provozní stavy kotle upozorní zvukový signál

Kotel pro všestranné použití
CerapurSmart nabízí vše, co lze očekávat od moderního závěsného kondenzačního kotle a ještě mnohem více: normovaný stupeň využití až 109 %, vysoký komfort vytápění, multifunkční displej regulátoru se snadnou obsluhou a kompaktní rozměry. Kotel se dá obratem ruky kombinovat se solárním systémem Junkers - možnost, která je právě v době stoupajících cen energie zajímavá pro stále více lidí.

Bezpečnost především
S kotlem CerapurSmart máte Vy a Vaše rodina jistotu: zadáním speciální kombinace tlačítek můžete zafixovat všechna provedená nastavení. Pokud by se někdy stalo, že omylem změníte nastavení teplé vody, můžete zůstat zcela klidní. Nikdo se nebude muset sprchovat studenou vodou nebo si neopaří ruce, neboť provedená základní nastavení jsou díky blokovacímu mechanismu tlačítek neměnná.

Obsluha se stane hračkou
Díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III je obsluha kotle opravdu jednoduchá. Displej na kotli zobrazuje v běžném provozu teplotu otopné vody nebo TV. V případě nestandardního provozního stavu se na displeji okamžitě zobrazí servisní kód, který umožní odborníkovi rychlou, bezpečnou a samozřejmě i levnou pomoc.

Tento kotel splňuje jednu z podmínek ČSN 73 4201 - výkon do 14 kW, a proto může být odtah spalin řešen přes zeď.

Kondenzační technika nemusí být vůbec drahá! Nejlepším příkladem toho je nový plynový kondenzační kotel CerapurSmart. Pokud hledáte kotel s výhodným poměrem cena/výkon, který nabízí veškeré výhody kondenzační techniky a kromě toho je také mimořádně kompaktní, doporučujeme Vám CerapurSmart.

Varianta pouze pro vytápění je obzvlášť vhodná, pokud máte ohřev teplé vody řešený jiným způsobem (např. elektrickým zásobníkem) a z jakéhokoliv důvodu není třeba předělávat celý systém.

Kotle CerapuSmart jsou nově vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.

ilustrační obrázek

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.