JUNKERS CerapurMaxx ZBR 100-3 plynový kondenzační kotel
JUNKERS CerapurMaxx ZBR 100-3 plynový kondenzační kotel

JUNKERS CerapurMaxx ZBR 100-3 plynový kondenzační kotel

Odtah spalin: turbo Tepelný výkon [kW]: 20,8 - 99,5 Normovaný stupeň využití [%]: 110 Třída NOx: 5 Elektrické krytí [IP]: X4D Rozměry kotle v/š/h [mm]: 980/520/465 Celková hmotnost kotle bez obal... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7736701008

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon [kW]: 20,8 - 99,5
Normovaný stupeň využití [%]: 110
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry kotle v/š/h [mm]: 980/520/465
Celková hmotnost kotle bez obalu [kg]: 70

Kotel CerapurMaxx není vybaven oběhovým čerpadlem, expanzní nádobou a trojcestným ventilem.

Výhody na první pohled:
- energeticky úsporný kotel s normovaným stupněm využití až 110 %
- možné zapojení až 4 kotlů do kaskády na minimálním prostoru cca 1 m˛
- jednoduchá a rychlá montáž díky stavebnicovému systému příslušenství
- komfortní obsluha díky řídicí jednotce a nové generaci regulátorů Junkers
- tichý provoz, snadná a rychlá údržba díky přístupným komponentům a speciální úpravě výměníku
- algoritmus SolarInside – ideální pro kombinaci se solárními systémy
- variabilní příslušenství pro odtah spalin

Vyvinuto k úspoře energie
CerapurMaxx přesvědčí svou účinností. S normovaným stupněm využití až 110 % a kondenzační technologii přemění téměř všechnu energii obsaženou v plynu na teplo. Přitom pracuje tiše díky hořáku s keramickými destičkami a dodatečné izolaci opláštění. Vedle úspory plynu můžete ve spojení s příslušenstvím v podobě čerpadlové skupiny získat i úsporu proudu. Čerpadlová skupina obsahuje elektronicky řízené čerpadlo, kterým můžete oproti ostatním typům čerpadel snížit náklady nejen na vytápění, ale i na elektrický proud až o 40 %. Další výhodou je, že přístroje lze kombinovat se solárními systémy Junkers a naplno tak využívat algoritmus SolarInside. Kotle lze řídit osvědčenými regulacemi Junkers, pro jeden okruh postačí ekvitermní regulátor CW 100 a v případě kaskády nebo více okruhů ekvitermní regulátor CW 400.

Jednoduchá montáž, rychlá obsluha
V příslušné čerpadlové skupině jsou všechny potřebné komponenty pro připojení kotle již zabudovány. Hydraulické připojení v čerpadlové skupině je již zkompletované a izolované. To umožňuje snadnou montáž a díky stavebnicovému systému je také instalace nízkotlaké kaskády obzvlášť jednoduchá. Kromě toho je možné dokoupit příslušenství v podobě rámu jako nosiče přístrojů. Časově úsporná je i údržba: všechny komponenty jsou přístupné zpředu. Výměník ze slitiny hliníku přesvědčí svojí novou hightech úpravou, která chrání proti korozi a znečištění, umožňuje rychlé a snadné vyčištění. O snadnou obsluhu kotle se postará vyspělá elektronická řídicí jednotka ve spojení s moderními regulacemi Junkers.

Snadná montáž a obsluha, malá hmotnost a vysoká účinnost, stavebnicový systém a komplexní řešení jsou hlavní výhody nástěnných kotlů CerapurMaxx. Závěsné plynové kotle jsou určeny do nových nebo rekonstruovaných kotelen jako atraktivní alternativa místo obvyklých stacionárních kotlů. Nové kotle jsou k dispozici ve výkonových variantách 63 a 95 kW. Přitom lze jednoduše zapojit 4 přístroje do kaskády a dosáhnout tak výkonu 16 - 392 kW, tak je možné získat dostatečný výkon pro zajištění tepla v bytových domech a průmyslových či jiných budovách. Potřeba místa je přitom minimální: kaskáda 4 kotlů potřebuje jen cca 1 m2.

Varianta pouze pro vytápění je obzvlášť vhodná, pokud máte ohřev teplé vody řešený jiným způsobem (např. elektrickým zásobníkem) a z jakéhokoliv důvodu není třeba předělávat celý systém.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.