Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus
Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus

Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus

Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus Závěsný kondenzační kotel pro vytápění na zemní plyn s odvodem spalin obvodovou stěnou, střechou, popř. šachtou nebo světlíkem. Jmenovitý výkon kotle je 46... Zobrazit celý popis »


Výrobce: VAILLANT
Kód / Model: 20007087

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus

Závěsný kondenzační kotel pro vytápění na zemní plyn s odvodem spalin obvodovou stěnou, střechou, popř. šachtou nebo světlíkem. Jmenovitý výkon kotle je 46 kW s možností nastavení výkonu v rozsahu 40 až 100 %. Kotel je vybaven elektronickým zapalováním a plynulou regulací výkonu.
Součástí kotle je kondenzační výměník, čerpadlo a pojistný ventil. Předností je snadné připojení nabíjecího čerpadla pro nepřímotopný zásobník. Kotel se vyznačuje kompaktní konstrukcí s malými nároky na prostor a nízkou hlučností, což umožňuje instalaci v obytných prostorech - předsíních, koupelnách, kuchyních apod. Elektronická jednotka umožňuje plynule přizpůsobovat výkon kotle skutečným požadavkům na tepelnou energii. Rovněž ventilátor je plynule regulovatelný, a tím je zaručen konstantní přebytek spalovacího vzduchu v celém modulačním rozsahu Nastavitelná teplota topné vody je v rozsahu 35 až 86 °C a kotle je vhodné použít pro nízkoteplotní podlahové systémy. Kotle mají vysokou účinnost 108 %, to je zaručeno použitím speciální konstrukcí kondenzačního výměníku, kde dochází ke kondenzaci spalin. Součástí elektronické jednotky je diagnostika, která umožňuje kontrolu provozních stavů kotle a zejména kontrolu důležitých funkčních prvků. Tento diagnostický systém umožňuje uživateli snadné a jasné popsání poruchy servisnímu technikovi. Diagnostika rovněž usnadňuje vyhledání příčiny poruchy. K tomuto provedení kotlů lze připojit nepřímotopné zásobníkové ohřívače vody - Vaillant VIH. Elektronická regulace kotle obsahuje již regulaci nabíjecího čerpadla a možnost nastavení teploty užitkové vody v zásobníku. Při ohřevu zásobníku dochází k automatickému přepnutí kotle na maximální tepelný výkon a maximální výstupní teplotu topné vody.

Ke kotli lze připojit jak prostorové termostaty, tak i ekvitermní regulaci v závislosti na venkovní teplotě. V každém případě je stále zajištěna plynulá regulace výkonu při použití této regulační techniky.

Technické parametry:
- Typ: Závěsný
- S ohřevem vody TUV: Bez ohřevu
- Výrobce: Vaillant
- El. zapojení: 230 V
- Materiál: Ocel
- Odkouření typ: Turbo
- Výkon max. v kW: 48
- Výkon min. v kW: 12
- Hmotnost: 45,00 kg

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.