Atmos Odpopelňovací zařízení pro kotle D25P ( bez popelníku )
Atmos Odpopelňovací zařízení pro kotle D25P ( bez popelníku )

Atmos Odpopelňovací zařízení pro kotle D25P ( bez popelníku )

Jako příslušenství ke každému kotli na pelety DxxP, který byl vyroben po 1.3.2007 je možné dokoupit automatické odpopelnění z tělesa kotle do přídavného externího popelníku. Toto automatické odpo... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: S0578

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Jako příslušenství ke každému kotli na pelety DxxP, který byl vyroben po 1.3.2007 je možné dokoupit automatické odpopelnění z tělesa kotle do přídavného externího popelníku. Toto automatické odpopelňovací zařízení nevyžaduje žádnou zvláštní obsluhu a zvyšuje komfort vytápění peletami.

Vybírání popela probíhá zcela automaticky za pomoci šnekového dopravníku s převodovkou, který vybírá popel z komory pod hořákem v pravidelných intervalech po 1, 3, 6, 12 nebo 24 hodinách, podle nastaveni pro konkrétní palivo. Automatické vybírání popela je možné v případě potřeby zapnout i manuálně pouhým vypnutím a zapnutím vypínače na kotli. Velikost popelníku volíme po důkladném zvážení na základě popelnatosti paliva.

Při úplném naplnění přídavného popelníku dojde automaticky k odstavení odpopelňovacího zařízení (šneku) a odpopelňovací modul začne vydávat zvukový signál. Nové zprovoznění provedeme po vyčištění externího popelníku (vyneseme) pouhým vypnutím a zapnutím vypínače na kotli na 5 až 10 vteřin.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.