SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí
SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí Parametry kotle: výkon kotle: 33 kW příruba topné vody: DN 65 DN příruba vratné vody: DN 65 DN výhřevná plocha: 2,8 m2 stáložárnost: 12 hod hmotnost: 240 kg vo... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SL33-4

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

Parametry kotle:
výkon kotle: 33 kW
příruba topné vody: DN 65 DN
příruba vratné vody: DN 65 DN
výhřevná plocha: 2,8 m2
stáložárnost: 12 hod
hmotnost: 240 kg
vodní objem: 53 lit
provozní tah: 24 Pa
max.pracovní přetlak vody: 0,2 Mpa
průměr kouřovodu: 160 mm
doporučené palivo: hnědé uhlí ořech
účinnost při otopu předepsaným palivem82,9%

Kotel SLOKOV VARIANT SL 33 je svařen z ocelových plechů. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, spalovací komoru a výměník, kterým proudí spaliny ke kouřovému hrdlu.Pod spalovací komorou a násypnou šachtou je dvoudílný rošt,ovládaný z boční strany kotle pákou. Regulace sekundárního vzduchu přiváděného do spalovací komory zvyšuje účinnost kotle. Primární vzduch je přiváděn pod rošt regulovatelnou klapkou v popelníkových dvířkách. Regulace kotle SLOKOV VARIANT SL 33 se provádí ručně nebo automatickým regulátorem, který je dodáván jako zvláštní příslušenství současně s kotlem. Vstup a výstup topné vody je opatřen přírubami DN 65. Kouřovod je v ose kotle na zadní straně. Zatápěcí klapka se ovládá z horní části kotle.
Použití kotle, palivo

Ocelový teplovodní kotel SLOKOV VARIANT SL 33 je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou 27-40 kW. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 200 kPa. Předepsané palivo pro kotle SLOKOV VARIANT SL 33 je hnědé uhlí, zrnění 20-40 mm, ořech 1, o minimální výhřevnosti 19,1 MJ/kg. Dobrá funkce kotle SLOKOV VARIANT SL 33 je podmíněna kromě odborné instalace také potřebným komínovým tahem a správnou obsluhou.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.