EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050
EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050 EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050 EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050

EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050

EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050 Krbová kamna na pelety Flexa keramika jsou určena k vytápění objektu pomocí teplého vzduchu ohřívaného v teplovzdušném výměníku. Výkon kamen... Zobrazit celý popis »


Výrobce: EDILKAMIN
Kód / Model: 656050

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

EDILKAMIN FLEXA krbová kamna na pelety červená 656050

Krbová kamna na pelety Flexa keramika jsou určena k vytápění objektu pomocí teplého vzduchu ohřívaného v teplovzdušném výměníku. Výkon kamen je max. 8 kw, předaného prostřednictvím cirkulačního ventilátoru, sáláním skrz sklo topeniště a tepelným prouděním vzduchu mezi pláštěm kamen.

Celolitinová struktura. Ovládací panel. Systém GALILEO.

Provedení: top a boky keramika červená.

Technické parametry
Výkon celkový: 3,4/8 kW
Nádrž: 15 kg
Účinnost: 89,2 %
Odkouření průměr: 80 mm
Externí přívod vzduchu: 40 mm
Rozměry (vxšxh): 990x550x550 mm
Vytápěný prostor: 210 m3
Hmotnost: 187 kg
Spotřeba paliva (pelety): 0,9/2 kg/h
Autonomní režim: 6/13,5 h

Systém spalování GALILEO (prediktivní moderní systém)
GALILEO je bezpečnostní systém řízeného spalování, který umožňuje optimální chod za každých okolností. GALILEO zaručuje optimální fungování díky snímacím prvkům, který měří průtok vzduchu, který je potřeba pro spalování. Snímání a následná optimalizace spalování se zpracovává průběžně, čím je možno upravovat případné anomálie v reálném čase. Systém Galileo dosahuje vyrovnané spalování tým, že automaticky reguluje tah v závislosti od vlastnosti spalinové cesty (počet kolen, délka, geometrie, průměr aj.) a v závislosti od klimatických podmínek (vítr, vlhkost, atmosférický tlak, nadmořský výška atd.). Spalinová cesta musí vždy vyhovovat příslušným normám a pokynům v tomto návodu.

EDILKAMIN
Edilkamin je největší evropská firma v oblasti výroby krbů a kamen. Díky maximální pozornosti věnované kvalitě výrobků může firma Edilkamin zaručit jejich maximální spolehlivost a bezpečnost a pochlubit se uznávanými certifikáty.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.