KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu
KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu

KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu

KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu Kamna vyrobená z kvalitní litiny zaujmou líbivým designem.Přívod vzduchu nad sklem(tzv. oplach skla) zajistí jeho čis... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: KOZA/K7/ASDP

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KRATKI Koza K7 ASDP, 7kW krbová kamna s automatickým řízením přívodu vzduchu

Kamna vyrobená z kvalitní litiny zaujmou líbivým designem.Přívod vzduchu nad sklem(tzv. oplach skla) zajistí jeho čistotu. Komfort navyšuje ASDP - automatické řízení přívodu vzduchu do kamen, fungující na principu bimetalu. Termostat se samočinnou regulací zajišťuje automatickou regulaci přívodu vzduchu do topeniště a tím i spalovací teplotu v kamnech. Použitím termostatu se sníží spotřeba dříví k topení až o 30% ve srovnání s kamny, která systém pro automatické řízení spalovacího procesu nemají.

Technické parametry:
výkon 7 kW
průměr kouřovodu 130mm
palivo dřevo
účinnost 63%
vyhřívaný prostor 50 - 80m3
délka polen 30 cm
rozměry výrobku (v x š x h): 557mm x 536mm x 413mm
hmotnost 79 kg

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.