KRATKI Biokrb ECHO granit
KRATKI Biokrb ECHO granit KRATKI Biokrb ECHO granit

KRATKI Biokrb ECHO granit

Biokrb oválneho tvaru a formy, který harmonicky zapadá do návrhu moderních interiérů. Je vhodnou dekorací jak v bytě tak na terase. Biokrb je zařízení velmi jednoduché k montáži a pohodlné v p... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ECHO/GRANITO

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Biokrb oválneho tvaru a formy, který harmonicky zapadá do návrhu moderních interiérů. Je vhodnou dekorací jak v bytě tak na terase.

Biokrb je zařízení velmi jednoduché k montáži a pohodlné v používání, a jeho obsluha se omezuje na zásobení biopalivem. K instalaci a používání biokrbu není nutná komínová instalace, nevyžadují se žádná povolení. Biokrb lze pověsit na stěnu, umístit v libovolném místě nebo obestavit v individuálně zaprojektované konstrukci, dle druhu krbu.
Biokrby emitují pouze teplo, vodní páry a nepatrné množství oxidu uhličitého (stejné jako v člověkem vydýchaném vzduchu). Biopalivo BIO-DECO se skládá pouze z výrobků organického původu a má atest státního hygienika.
Teplo, které vzníká během procesu spalování, je v 100% vedeno do místnosti, proto může biokrb být vedlejším zdrojem topení. Důležitou vlastnosti biokrbů je, že v nich hoří živý plamen, co je jejich předností před elektrickými krby.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnost (kg) 7.8
materiál: ocel
nádoba na biolíh- nerezová ocel
Šířka (cm): 50.00
Výška (cm): 29,06
Hloubka (cm):16,20
barva: granit (šedivá)
Typ: volně stojící
Kapacita (l): 0,40
Tepelný výkon : 1,5 kW
Doba hoření : 2-4 hod/l

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.