KRATKI Biokrb DELTA černá
KRATKI Biokrb DELTA černá KRATKI Biokrb DELTA černá

KRATKI Biokrb DELTA černá

Bio krby (krby bez komínu) jsou speciální zařízení spalující biolíh. Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem, který nevytváří dým, spaliny a zápach a to bez komí... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: DELTA/CZARNY

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Bio krby (krby bez komínu) jsou speciální zařízení spalující biolíh. Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem, který nevytváří dým, spaliny a zápach a to bez komínu i bez dřeva. Bio krby jsou tedy vhodné nejen do vašeho domu, ale také do bytu, do vaší kanceláře nebo třeba i do koupelny.

Zatopíte během krátkého okamžiku a máte ihned příjemný, žlutě zabarevný a otevřený oheň.

Nemusíte se obávat spalin z hoření paliva, protože výsledkem hoření biolihu je jen CO2 a H2O. Tedy kysličník uhličitý a voda. To samé co člověk vydechuje při dýchání.

Bio krby na biolíh poskytují nejen optické potěšení z živého ohně, ale také oživí Váš dům a proteplí byt. Spotřeba je cca 1l/3hod.

Obsah balení:
nádobka na biolíh 04 L
zhášedlo na uhašení ohně

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 8,4
Výška (cm): 40,00
Šířka (cm): 60,00
Hloubka (cm): 14,20

Objem nádobky: 0,4 l

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.