REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618
REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618 REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618

REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618

REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618 Elektrická topná tělesa s prodlouženým netopícím koncem jsou určena pro ohřev otopné vody v akumulačních nádržích Regulus s... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REGULUS
Kód / Model: 9618

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

REGULUS topné těleso 7,5 kW, G 6/4“ pro DUO E, neniklované, IP54 9618

Elektrická topná tělesa s prodlouženým netopícím koncem jsou určena pro ohřev otopné vody v akumulačních nádržích Regulus s vnořeným zásobníkem TV DUO E. Elektrická topná tělesa bez termostatické hlavice nejsou vybavena provozním ani bezpečnostním termostatem.

Parametry a specifikace:
Napětí: 3x400 V
Výkon: 7,5 kW
Délka netopícího konce: 180 mm
Celková délka: 635 mm
Min. velikost aku. nádrže: DUO E 600/150

Elektrické topné těleso našroubujte do příslušného nátrubku opatřeného vnitřním závitem G 6/4“ tak, aby kabelová průchodka směřovala kolmo dolů. K utěsnění doporučujeme použít těsnící vlákno, konopí, teflonovou
pásku nebo těsnící tmel pro rozebíratelné spoje. Pokud bude topné těleso řízeno teplotním čidlem, musí být toto čidlo umístěno v zásobníku, případně akumulační nádrži, nad topným tělesem.

Údržba
K čištění vnějších částí topného tělesa používejte tkaninu a vhodný čistící prostředek. Nikdy nepoužívejte abrazivní prostředky, rozpouštědla, přípravky na bázi ropy a pod. Před čištěním nejprve odpojte těleso od přívodu el. energie. Potom vypusťte vodu z akumulační nádrže a demontujte topné těleso. Plastovou nebo dřevěnou špachtlí oškrábejte ztvrdlé usazeniny z topného tělesa a těleso opláchněte vodou. Po vyčištění namontujte těleso zpět podle tohoto návodu, naplňte zásobník nebo
akumulační nádrž vodou, odvzdušněte a natlakujte. Poté zkontrolujte, jestli kolem závitu tělesa neprosakuje voda. Nakonec těleso připojte k přívodu el. energie.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.