JUNKERS S 120-1 23 Přímo ohřívaný plynový zásobník
JUNKERS S 120-1 23 Přímo ohřívaný plynový zásobník JUNKERS S 120-1 23 Přímo ohřívaný plynový zásobník

JUNKERS S 120-1 23 Přímo ohřívaný plynový zásobník

Energetický štítek: B Tepelný výkon [kW]: 6,1 Objem [l/hod]: 114 Maximální trvalé množství TV při 45°C [l/hod]: 150 Průměr odtahu spalin [mm]: 110 Rozměry v/průměr [mm]: 1227/500 Celková hmotnost... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7708500001

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Energetický štítek: B
Tepelný výkon [kW]: 6,1
Objem [l/hod]: 114
Maximální trvalé množství TV při 45°C [l/hod]: 150
Průměr odtahu spalin [mm]: 110
Rozměry v/průměr [mm]: 1227/500
Celková hmotnost bez obalu [kg]: 50

Výhody na první pohled:
- vysoký komfort přípravy teplé vody
- snadná instalace
- ekonomický provoz
- velké množství variant

Přímo ohřívané plynové zásobníky uchovávají teplou vodu do zásoby a dodávají ji dle požadavku rychle a při stálém tlaku, i když se voda odebírá na několika místech současně. Samozřejmostí je napojení moderních pákových baterií, teplotu ohřáté vody pak lze nastavovat dle potřeby přimícháním vody studené. Tepelná izolace z tvrdé PU pěny mezi nádobou na vodu a vnějším pláštěm zabraňuje ztrátám tepla. Hořáková jednotka s univerzálním hořákem, regulační armaturou, termoelektrickou zapalovací pojistkou, regulátorem teploty a regulátorem tlaku plynu umožňuje provoz na zemní plyn. Jako další bezpečnostní prvky má regulační armatura omezovač teploty. Při odběru teplé vody přitéká studená voda a automaticky se ohřívá na nastavenou teplotu. Požadovaná teplota vody se nastavuje na voliči teploty vody v rozmezí 40 až 70 °C. Regulátor udržuje teplotu vody na konstantní výši. Uvedení zásobníku do provozu je velice snadné, pomocí piezoelektrického zapalovače. Zásobníky jsou standardně vybaveny třetím vstupem pro možnost použití cirkulačního potrubí teplé vody v objektu.

Spotřeba teplé vody má neustále stoupající tendenci. Optimální řešení zvýšené potřeby dodávky teplé vody nabízí zásobníky s přímým ohřevem. Splňují všechny předpoklady, které se požadují po komfortním, spolehlivém a hospodárném zařízení na přípravu teplé vody.

Přímo ohřívané zásobníky Storaflam splňují nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.