HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP
HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP

HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP

HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP Přístroj slouží k zabránění tvorby a odstranění již existujícího vodního kamene. Protože se soli v roztoku vyskytují ve formě kladně a záporně na... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HAKL
Kód / Model: HAUVEMP

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

HAKL UVEMP elektromagnetická úprava vody HAUVEMP

Přístroj slouží k zabránění tvorby a odstranění již existujícího vodního kamene. Protože se soli v roztoku vyskytují ve formě kladně a záporně nabitých iontů, lze je měnit pomocí elektromagnetického pole, vytvořeného cívkou navinutou na potrubí a tak zabránit tvorbě vodního kamene.

• proud: 0,5 A
• napětí: 12V
• parametry cívky: 11 až 1 závutů z vodice 1 mm2 na potrubí do průměru 35 mm
• krytí: IP 40
• pracovní teplota: 0 az 50°C
• rozměry: 7,5 x 5 x 4 cm
• způsob montáže: utahovacími plastovými páskami na potrubí

Obsah balení:
- přístroj Hakl UVEMP
- adaptér na 12V
- 2x cívvka ( káblik )
- uchycovací páska

Filozofie výroby produktů značky HAKL je postavená na precizním, technicky propracovaném vývojovém a výrobním procesu, od prvotní myšlenky využitelnosti produktu, přes design, výrobu až po jeho spolehlivou funkčnost. Každý výrobek je podrobený přísnému testu výstupní kontroly podle německého certifikátu TÜV ISO 9001. Díky více jak dvacetileté zkušenosti s vývojem, výrobou a prodejem na Slovensku, má zde firma HAKL své nezastupitelné a pevně vybudované místo na trhu. Tyto zkušenosti a tradici chceme využít i v České republice, a proto jsme založili dceřinou společnost HAKL heating s.r.o., jako jediného a výhradního distributora výrobků zn. HAKL.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.